Ako OVAKO drži mobilni, sigurno vas VARA!

Ukoliko sumnjate da vas partner vara, ovo će ga sigurno razotkriti
Otkrivanje prevare nikada nije bilo lakše. Imamo poruke, e-mailove i online proveru stanja računa i trošenja, koje bezbrižne ljubavnike ostavljaju na milost i nemilost elektronskoj proveri. Ali, postoje i neki signali koji na to upućuju a koje možda do sada niste primetili ili niste obraćali dovoljno pažnje.

razno001

Ćaskanje dok ste vi u blizini

Na taj način pokazuje kako nema dovoljno poštovanja prema vama. Istina je da gotovo svi čatuju, ali ukoliko je nešto bezazleno partner će vam sam otvoreno reći o čemu se radi i sa kim se dopisuje.

Opsednutost brisanjem starih SMS poruka

Ukoliko vaš partner odjednom ima potrebu briše sve poruke koje je primio i poslao moguće je da vam nešto krije.

tamabepa009
Zatvaranje imejlova kad se približite kompjuteru / laptopu

Osim ako je u pitanju neka vrlo važna poslovna tajna budite malo oprezniji.

Postaje nervozan kada ga zamolite da vam posudi svoj mobilni

U mobilnom telefonu se uvek krije toliko informacija, fotografija, poruka, s tim da je kod sms-a zanimljivo to da nikad ne zna kada će ga dobiti i šta možete “slučajno” pročitati.
Naravno da je vrlo teško otkriti da li vas partner vara, ali ukoliko primetite neke signale koji na to upućuju razgovarajte s njim i recite šta vam smeta. Možda je stvarno nešto bezazleno u pitanju i razgovorom možete rešiti problem, no, ukoliko nije, bolje je da se što pre sa tim suočite kako biste mogli krenuti dalje.

Telegraf.rs

Komentara
Očitavanje..

Ova veb lokacija koristi kolačiće da poboljša vaše iskustvo. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete da odustanete ako želite. Prihvati Opširnije