Ako OVAKO drži mobilni, sigurno vas VARA!

Ukoliko sumnjate da vas partner vara, ovo će ga sigurno razotkriti
Otkrivanje prevare nikada nije bilo lakše. Imamo poruke, e-mailove i online proveru stanja računa i trošenja, koje bezbrižne ljubavnike ostavljaju na milost i nemilost elektronskoj proveri. Ali, postoje i neki signali koji na to upućuju a koje možda do sada niste primetili ili niste obraćali dovoljno pažnje.

razno001

Ćaskanje dok ste vi u blizini

Na taj način pokazuje kako nema dovoljno poštovanja prema vama. Istina je da gotovo svi čatuju, ali ukoliko je nešto bezazleno partner će vam sam otvoreno reći o čemu se radi i sa kim se dopisuje.

Opsednutost brisanjem starih SMS poruka

Ukoliko vaš partner odjednom ima potrebu briše sve poruke koje je primio i poslao moguće je da vam nešto krije.

tamabepa009
Zatvaranje imejlova kad se približite kompjuteru / laptopu

Osim ako je u pitanju neka vrlo važna poslovna tajna budite malo oprezniji.

Postaje nervozan kada ga zamolite da vam posudi svoj mobilni

U mobilnom telefonu se uvek krije toliko informacija, fotografija, poruka, s tim da je kod sms-a zanimljivo to da nikad ne zna kada će ga dobiti i šta možete “slučajno” pročitati.
Naravno da je vrlo teško otkriti da li vas partner vara, ali ukoliko primetite neke signale koji na to upućuju razgovarajte s njim i recite šta vam smeta. Možda je stvarno nešto bezazleno u pitanju i razgovorom možete rešiti problem, no, ukoliko nije, bolje je da se što pre sa tim suočite kako biste mogli krenuti dalje.

Telegraf.rs

Komentara
Očitavanje..