Sećate li je se? Zbog nje se 2012. godine tresla Srbija!

Na jubilarnom 20. izboru za mis Srbije, laskavu titulu najlepše devojke ponela je Anđelija Rogić (22), studentkinja iz Užica. Ali, mnogi i danas pamte našu misicu sa najkraćim stažom kao i skandala koji je ispratio celu priču!

Nikolina Bojić je imala 25 godina kada je 2012. godine proglašena za mis Srbije, a onda su usledili skandali. Prvo su isplivale njene provokativne fotografije, a nakon toga i sumnja (koja je kasnije i potvrđena) da je udata za kanadskog tenisera Frenka Dančevića. To nije bilo sve – Nikolina se predstavila kao fitnes instruktorka, da bi se ispostavilo da je zapravo kuvarica u restoranu u Apatinu, a tek naknadno je upisala Višu školu za fitnes.

Izbio je skandal zbog koga je Nikolina u jednom trenutku završila i u Hitnoj pomoći. Nakon toga je otišla u Minhen kako bi se zaštitila od pritiska javnosti, a spekulisalo se da je nestala sa krunom koja je bila vredna 5.000 evra.

Nikolina je u tom trenutku pogasila sve profile na društvenim mrežama i angažovala advokata. Stigla je i potvrda da jeste u braku sa Frenkom Dančevićem.

U novembru 2012. godine je Nikolina predala krunu Aleksandri Doknić, a organizatori su inisitirali da sada bivša misica plati odštetu od 50.000 evra. Nikolina i Dančević su nakon toga prestali da se kriju od javnosti, i 2013. godine su napravili svadbu u Apatinu.

Nikolina i Frank su i danas u braku, a danas izgledaju ovako:

123439_nkolprofimedia0297931797_630x0

Nikolina i Frenk danas žive u Montrealu u Kanadi. Imaju sina, a Nikolina se i dalje bavi fitnesom i modelingom.

Žena

Komentara
Očitavanje..