ASTRO ZA NAPALJENE: Ovnovi mogu po celu noć, Jarčevi brinu o partnerovom zadovoljstvu

Evo kakav seks voli koji znak!

Bilo da želite da otkrijete šta vas očekuje sa novim partnerom ili malo da rasplamsate stari plamen, ovaj horoskop će vam u tome pomoći.

Pročitajte šta u seksu voli koji znak i bacite se na primenjivanje istog. Uživajte!

Ovan – lovac koji se ne plaši da eksperimentiše

Za Ovnove je seks poput lova. Usmereni su na telesno izražavanje želja i pritom imaju energije za čitavu noć. U potrazi su za potpunim zadovoljstvom ne plaše se da eksperimentišu, što od njihovih partnera iziskuje priličnu liberalnost. U seksu Ovnovi vole da dominiraju, a u vezi osim erotike traže i mentalnu usklađenost. Kod pripadnika ovog vatrenog znaka sve ide bez ikakve predigre. Uzbuđuje ih dodirivanje kose, ljubljenje po čelu i obrazima.

Bik – Seksom se oslobađa od svakodnevice

U seksu Bikovi su vrlo zahtevni. Telesno su vrlo privlačni, no u prvom kontaktu drže se izuzetno rezervisano. Njima je predigrapo pravilu najvažnija, što ponekad može da izludi njihove nestrpljive partnere. Kad su sami s partnerom, Bikovi izražavaju vrlo snažnu seksualnost koja zaista ne poznaje ograničenja. Njima seks pruža mogućnost oslobađanja od inače dosadne svakodnevice. Bikove izuzetno uzbuđuje dodirivanje i ljubljenje vrata.

Blizanci – Ne robuju ikakvim šablonima

Za Blizance seksualnost spaja um i telo, bez ikakvog mešanja onoga što nazivamo dušom. Njihovi partneri treba da budu vrlo vešti u ljubljenju i spremni za neprestano eksperimentisanje. Blizanci ne robuju bilo kakvim šablonima. Oni će jednako uživati u brzom seksu na zadnjem sedištu automobila, baš kao i u celovečernjem klasičnom provodu. Što je kompleksnije, to bolje. Blizance izuzetno uzbuđuju erotski razgovori i dodirivanje ruku i ramena.

Rakovi – Tiha voda koja postaje vatreni ljubavnik

Seksualno druženje s Rakovima je poput polaganog plesa. Uspete li pogoditi prave pokrete, možete biti sigurni da ćete doživeti beskonačni užitak. Rakovi doživljavaju seks pre svega kao emocionalno iskustvo. Nakon što se pokrenu njihove emocije, pretvaraju se u vrlo strastvene i predane ljubavnike. Intuitivno osećaju šta partner želi i jako se trude usrećiti ga. Kod Rakova je izuzetno osetljivo područje grudi. Uzbuđuju ih i francuski poljupci.
Lav – Dominantan i uvek su spreman

Seks s Lavovima je prilično divlje iskustvo koje istovremeno pruža veliku zabavu. Pripadnici ovoga vatrenog znaka uvek su spremni za akciju pa očekuju isti entuzijazam i od partnera. Vole da dominiraju, no s veseljem pozdravljaju bilo kakav interesantan predlog. Uživaju kad se hvali njihovo umeće i pritom daju sve kako bi ispunili očekivanja. Uživaju u zavođenju i predigri. Ako želite da uzbudite Lava, počnite ljubljenjem leđa i nastavite erotskom masažom.

Devica – Perfekcionista koji je predan partneru

Device su vrlo osetljivi i nežni ljubavnici, tako da je za njih vrlo važno da pruže zadovoljstvo svojim partnerima. U svojoj duši oni su perfekcionisti koji do najsitnijih detalja nastoje da ispune svoje seksualne fantazije. Pripadnici ovoga zemljanog znaka lako se nalaze u ulozi onih koji pomažu drugima da postignu orgazam. Stidljivi su i teško pokazuju svoje skrivene želje. Za njihove partnere dobro je da znaju da im se erogene zone nalaze u području stomaka.

Vaga – Obožava zavođenje i veštu predigru

Kao i kod svih vazdušnih znakova, tako se i kod Vage središte seksualnosti nalazi u glavi. Iako se u javnosti vrlo pristojno ponašaju, seks s njima može biti zaista divlje iskustvo. Traže uverljive i vešte partnere koji će ih sigurno dovesti do vrhunca. Vage obožavaju zavođenje i pritom veliku pažnju posvećuju predigri. Najzadovoljnije su ako zagrljaje prati i puno izgovorenih reči. Njihove erogene zone nalaze se u području donjeg dela leđa i zadnjice.

Škorpija – Njena strast ne poznaje granice

Škorpija je u astrologiji vremenom je postala sinonim za kvalitetan seks. Pripadnici ovog znaka nadaleko su poznati po svom hiperaktivnom libidu. U svakoj situaciju spremni su da pruže drugima seksualno zadovoljstvo, no istovremeno i da prime tuđu nežnost. Škorpije obožavaju da osmišljavaju posebne koreografije. Kod njih sve jednostavno mora da bude iznad proseka. Njihove erogene zone nije teško naći jer se nalaze u području polnih organa.

dv2174001 (Medium)
Strelac – Nezaustavljivi tornado strasti

Između vatrenih znakova Strelac je predvodnik kad je reč o seksualnosti. Za njegove pripadnike seks je pre svega dobra zabava i vrlo strastveno iskustvo koje nema baš nikakve veze s emocijama. Drugim rečima, Strelci su u svakom trenutku spremni za akciju. Nisu nimalo stidljivi i ne robuju nikakvim šablonima. Oni će uvek smišljati nešto novo. Strelce najviše uzbuđuju nežni dodiri po bokovima i bedrima.

Jarac – Samo naizgled hladan

Iako na prvi pogled izgledaju sramežljivo i hladno, Jarčevi spadaju među najstrastvenije i seksualno najaktivnije ljubavnike. Za razliku od mnogih, oni se vrlo lako uzbuđuju i pritom svoju strast prenose na one s kojima su u kontaktu. Jarčevi se potvrđuju kao vrlo stabilni, strastveni i nadasve odani ljubavnici koji vode računa o tome kako zadovoljiti partnera. Neopisivo ih uzbuđuju dodiri i poljupci u području oko kolena.

Vodolija – Seksom povezuje um i telo

Za Vodolije seks nije samo strast i zabava. On je pre svega način kako svoj um povezuju sa srcem. Najsrećniji su kad uz vođenje ljubavi mogu s partnerom da razmjenjuju razmišljanja. Vodolije su znatiželjne, što ih tera na neprestano eksperimentisanje. Nastoje da budu iskreni, a to zahtevaju i od partnera. Kad su opušteni, njihovoj maštovitosti nema kraja. Veliko uzbuđenje stvara im dodirivanje potkolenica.

Ribe – Stidljivost nestaje u krevetu

Kao i sve ostalo u njihovim životima, za Ribe je seks nerazdvojan od emocija. Pritom su pripadnici ovog vodenog znaka vrlo senzualni i kreativni ljubavnici. Snažnu maštovitost iskazuju i u krevetu koji postaje mesto najčudesnijih igara. Ribe jako veseli kad mogu dausreće partnera i pritom daju sve od sebe. Njihova stidljivost jednostavno nestaje kad zakorače u spavaću sobu. Erogene zone Riba smeštene su u području stopala.

 

SD

Komentara
Očitavanje..