Autentična obuća jedinstvene estetike: nova Camper kolekcija

Španski brend obuće CAMPER kreira autentičnu obuću sa ciljem da skrene pažnju na lepotu miksa običnog i izvanrednog usmeravajući pažnju na estetiku i siluete.

Ponuda je raznovrsna, od klasičnog stila i tamnih nijansi, do vedrih boja.

Kolekcija za jesen/zimu donosi raznovrstan asortiman modela za predstojeću sezonu, kojom podjednako dominiraju elegantni i casual modeli kvalitetne i zabavne obuće koja se razlikuje od svega na tržištu.

U ženskoj kolekciji, poluduboke čizme u kaubojskom stilu apsolutni su hit jeseni.

Nosite ih sa kratkim suknjama, širokim pantalonama iznad članka ili omiljenim parom farmerica.

Kožne jednobojne čizme sa niskom potpeticom poput modela Milah i Kiara, ili malo ekstravagantniji model sa upečatljivim dezenom izgledaće podjednako šik u kancelariji ili na večeri sa prijateljima.

Zahvaljujući urbanom, svedenom dizajnu, čizme Brutus i PIX predstavljaju pravi statement komad koji se podjednako dobro uklapa sa elegantnom i ležernom odevnom kombinacijom.

Izrađen od glatke kože i ojačan vezom za dodatnu izdržljivost, ovaj model predstavlja pouzdanog saputnika za svaku vrstu avanture.

Odabrani modeli iz nove kolekcije čekaju vas u prodavnici Camper u Galeriji, u Fashion&Friends multibrend koncept prodavnicama u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu, kao i na Fashion&Friends online šopu i mobilnoj aplikaciji.

Komentara
Očitavanje..