Biserno beli zubi: Izbelite zube kod kuće za samo nekoliko dana – pogledajte kako! (VIDEO)

Luma Smile je ono što može da reši vaš problem

Zube ne morate izbeleti samo u ordinaciji i dati na to brdo novca. Sada to možete uraditi i sami, kod kuće, za jako malo para – pogledajte OVDE kako!

 

Luma Smile je ono što može da reši vaš problem! Ovaj fenomenalni aparat vam omogućuje da potpuno sami i to vrlo lako ispolirate i izbelite zube i to za jako kratko vreme bez bilo kakvih hemikalija! Gumeni nastavci na aparatu uklanjaju naslage, a 1 nastavak može da uradi 100 poliranja. OVDE u pakovanju dobijate čak 5 nastavaka i to po 62% sniženoj ceni, za samo 690 rsd, a možete poručiti i pozivom na broj 011/6 888 999.

 

Foto: Promo
Foto: Promo

Površina zuba se čisti mehanički, a u kombinaciji sa pastom za zube (koja se ne dobija u pakovanju; to može biti pasta koju inače koristite) uklanjaju se sve zaostale naslage, kao i loša pigmentacija nastala od hrane, pića, duvana i kafe. Dodatno svetlo koje se nalazi na aparatu pomaže da se bolje uoče flekice na zubima. Pogledajte u videu ispod kako tačno radi:

Priuštite svojim zubima belinu od koje će svima zastati dah! Smejte se slobodno i sigurno u sebe! Pozivom na broj 011/6 888 999 od 8-17h ili online poružbinom OVDE obezbedite svoj Luma Smile po promotivnoj ceni.

 

Foto Promo
Izvor/Autor Stil.Kurir
Komentara
Očitavanje..