Poznati glumac ponosan na suprugu: Moja supruga je poput atletičarke, odlično se snalazi!

Pre tri meseca Džordž Kluni i Amal postali su roditelji blizanaca Aleksandera i El, a on je već umoran od roditeljskih obaveza. Još uvek se ne snalazi najbolje sa menjanjem pelena i svih ostalih stvari koje idu uz bebe.

Kao novi tata, Džordž je odlučio podeliti svoje muke sa ostatkom sveta.

– Upravo sam morao očistiti slinu sa odeće, požalio se glumac tokom razgovora za strane medije.

 

 

Foto: Profimedia

– Moj se posao sada svodi na menjanje pelena i hodanje uokolo sa blizancima u rukama. Nikada nisam razmišljao o tome da ću u 56. godini postati otac blizanaca. Ništa ne planirajte, ako se dogodi, uživajte u tome, izjavio je poznati glumac.

 

I dok glumac priznaje kako nije najveštiji roditelj na svetu, nije propustio priliku naglasiti kako je njegova supruga Amal odmah postala stručnjak za bebe.

 

– Odjednom ste odgovorni za nekog drugog, a to je zastrašujuće. Moja supruga je poput atletičarke, odlično se snalazi.

 

 

Foto: Profimedia

Slavni par i dalje lica svojih blizanaca drži daleko od javnosti i naglasili su kako će se pravnim putem obračunati sa svakim ko pokuša objaviti fotografije. Džordž je otkrio i jednu neugodnu situaciju.

 

– Baš nedavno, fotografi jednog magazina preskočili su ogradu na našem imanju, popeli se na stablo i uslikali blizance. Jasno je da će biti krivično gonjeni, jer sigurnost naše dece je na prvom mestu.

Foto Profimedia
Izvor/Autor Stil.Kurir
Komentara
Očitavanje..