Blejk u bajkovitoj haljini: Nešto najlepše što ćete danas videti!

Lepa glumica je poznata po besprekornom ukusu, pa je uvek uživanje gledati je na crvenom tepihu, ali ovaj put je prevazišla sama sebe!

 

 

Blejk Lajvli (28) je u petak uveče na Kanskom festivalu oduševila elitu filmske industrije i modne kritičare haljinom koju je odabrala za premijeru filma “Slack Bay”.

 

Glumica očekuje svoje drugo dete sa suprugom Rajanom Renoldsom (39) i prosto sija!

 

Prelepa nežno plava haljina na bretele, sa karnerima od struka, izgledala je kao da je krojena za princezu. Cvetići od perlica dodali su dozu elegancije, kao i interesantna narukvica i prsten koje je Blejk odabrala.

 

 

Kosu je podigla u neurednu punđu, sa diskrenim rajfom, a šminka je bila veoma diskretna pa je samo dodatno istakla njenu prirodnu lepotu.

 

Očigledno je lepa glumica mislila na sve, jer su se ispod haljine mogle videti veoma neobične i interesantne cipele u istoj plavoj boji sa srebrnim prugama.

 

 

Nekoliko sati pre toga, Blejk je promovisala svoj novi film „The shallows“, kada se pojavila u neobičnoj mini haljini sa belom suknjom i nežno roze ukrašenim gornjim delom sa interesantnim bolerom preko.

 

 

Uz ovu interesantnu kombinaciju je odabrala bele cipele sa crnim prugama i šutom štiklom uz crnu torbicu sa resama od bisera.

 

 

Posle toga su je fotografi uslikali i u interesantnoj uskoj teget- sivoj haljini sa izrezima. Blejk je odlučna da je trudnoća ne uspori, kao i da zaseni sve druge lepotice na događaju godine.

 

(Dailymail.co.uk)

Komentara
Očitavanje..