Blejk u bajkovitoj haljini: Nešto najlepše što ćete danas videti!

0 227

Lepa glumica je poznata po besprekornom ukusu, pa je uvek uživanje gledati je na crvenom tepihu, ali ovaj put je prevazišla sama sebe!

 

 

Blejk Lajvli (28) je u petak uveče na Kanskom festivalu oduševila elitu filmske industrije i modne kritičare haljinom koju je odabrala za premijeru filma “Slack Bay”.

 

Glumica očekuje svoje drugo dete sa suprugom Rajanom Renoldsom (39) i prosto sija!

 

Prelepa nežno plava haljina na bretele, sa karnerima od struka, izgledala je kao da je krojena za princezu. Cvetići od perlica dodali su dozu elegancije, kao i interesantna narukvica i prsten koje je Blejk odabrala.

 

 

Kosu je podigla u neurednu punđu, sa diskrenim rajfom, a šminka je bila veoma diskretna pa je samo dodatno istakla njenu prirodnu lepotu.

 

Očigledno je lepa glumica mislila na sve, jer su se ispod haljine mogle videti veoma neobične i interesantne cipele u istoj plavoj boji sa srebrnim prugama.

 

 

Nekoliko sati pre toga, Blejk je promovisala svoj novi film „The shallows“, kada se pojavila u neobičnoj mini haljini sa belom suknjom i nežno roze ukrašenim gornjim delom sa interesantnim bolerom preko.

 

 

Uz ovu interesantnu kombinaciju je odabrala bele cipele sa crnim prugama i šutom štiklom uz crnu torbicu sa resama od bisera.

 

 

Posle toga su je fotografi uslikali i u interesantnoj uskoj teget- sivoj haljini sa izrezima. Blejk je odlučna da je trudnoća ne uspori, kao i da zaseni sve druge lepotice na događaju godine.

 

(Dailymail.co.uk)

Komentara
Očitavanje..