BRBOĆ METODA: Ako ovo uradite u ORALNOM SEKSU, noge će im se tresti od zadovoljstva!

0

One vam nikada neće zaboraviti ovakvu vrstu orgazma.

Momci, verovatno ste mnogo puta guglali kako da svojoj lepšoj polovini pružite idealan oralni seks, verovatno ste naišli na brdo saveta o tome kako i šta, ali da li vam je neko spomenuo da usta tu igraju veoma bitnu ulogu? Brboć metoda je naziv dobila po potezu koji muškarac pravi ustima, a za koji hiljade žena tvrde da je pravi put do raja koji nazivamo višestrukim orgazmom.

 

Cilj vam je klitoris, a radnja – vibriranje. Poenta brboć metode je da svoje usne pretvorite u mini vibrator, i na taj način da stimulišete njen klitoris.

via GIPHY

Ovo možete da postignete veoma jednstavno – usta ostavite sasvim malo otvorena, a onda počnite da proizvodite zvuk nalik na brujanje. Pustite da vazduh prolazi između usana i on će, u kombinaciji sa zvukom, pa napravi odgovarajuće vibracije. Nemojte da vam zvuk, koji kod jačih vibracija može da zvuči poput motora na čamcu (otud brboć) bude smešan – verujte nam, ona ga neće ni čuti od sopstvenog stenjanja i zadovoljstva.

 

SD

Komentara
Očitavanje..

Ova veb lokacija koristi kolačiće da poboljša vaše iskustvo. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete da odustanete ako želite. Prihvati Opširnije