U prvom vlogu je poručila pre svega devojkama: „Možeš da budeš ono što jesi, a da nisi fejk. Ze**bi me silikona, k***va, palćeva. Nemoj biti fejk, mačko“.

Milena je napisala da se nada da će se njenim pratiocima na Instagramu, a i onima koji nisu dopasti njen snimak jer je od srca napravljen. Završila ga je molbom da joj njeni „gledaoci“ pošalju teme o kojima bi želeli da čuju njeno mišljenje. I začinila ga je humorom.

Mileni je muka od silikona
MILENI JE MUKA OD SILIKONAFOTO: INSTAGRAM

U drugom snimku je nastavila istim tempom i u istom tonu. Milena je veoma direktna i ne beži od psovki.

„Realno sa Mileenom 2. Tema Ghetto i odnosi sa ljudima“, napisala je pored videa. Napisala je najpre je kod odnosa u getu najbitnije poštovanje, „ti poštuješ mene, ja poštujem tebe“.

„Muka mi je više da gledam o krpicama i Zoranahma, šminkama, ku**evima. I zbog tih gluposti, ženskih gluposti, ja sam odlučila da budem ono što jesam“.

Smučile su joj se i modne blogerke
SMUČILE SU JOJ SE I MODNE BLOGERKEFOTO: INSTAGRAM

Milena svojim klipovima izaziva oprečne reakcije. „Bravo, mačko“, „Kidaj, pratimo“, „Svaka ti je kao Njegoševa“, tim reakcijama je ispraćen njen prvi video, ali su ga pratila i pitanja kako biti svoj kada su svi u okolini „isklompleksirani“.

Drugi video je takođe, dobio podršku, dopala se Milena mnogima, ali je dobila i ovakvu poruku:

„Preslatka si i talentovana jako, ali si većupala sama sebi u usta, a protiv toga se boriš, zajedno sa mamom koja je veliki borac i zanimljiva pametna žena. Nemoj pričati o drugima loše…svako ima svoju priču i svako ima razlog zbog kojeg ta priča ide. Ovaj univerzum je dovoljno veliki za sva naša dostignuća…bilo velika svetska bilo naša lična mala. Poljubac i pozdrav“.

Kako vi ocenjujete Milenino vlogovanje?

J.M.