Četiri muškarca, među kojima je vlasnik noćnog kluba u Njujorku, često su domaćini ili posećuju seks zabave širom sveta, stoga su odlučili da je njihova misija da podele svoju ideju sa drugima.

Rezultat toga je “seks ostrvo” – seksualna ekstravaganca u kojoj je sve uključeno i koja je bila toliko popularna da je prerasla iz jednodnevne orgije u carstvo seks turizma, koje je sada domaćin drugog godišnjeg dešavanja.

Privatne zabave se održavaju tokom cele godine, ali “seks ostrvo” je napravljeno za svakoga ko može da plati 5.300 evra za “zlatnu kartu” za privatno ostrvo na Karibima sa neograničenom količinom alkohola, hrane i žena spremnih da im ispune sve snove u bilo koje doba dana.

Dok je tamo droge u izobilju tokom četvorodnevnog erotskog odmora, portparol događaja, koji je hteo da bude imenovan samo kao “Toni”, navodi da to ne znači da se radi o nedozvoljenim supstancama, već o posredniku između dilera i gostiju.

Haotični nastanak događaja, koji je prošlog novembra održao inauguraciono seksualno ludiranje, prisilio ga je da se održi na privatnom ostrvu, daleko do obale Kartagene u Kolumbiji, čiji je vlasnik jedan od osnivača. Kako je promo-snimak sa ženama počeo da kruži po medijima, vlada je učinila sve što je u njenoj moći da ga zabrani.

Kao rezultat svega toga, osnivači su bili primorani da promene lokaciju i održe događaj na privatnom ostrvu na Karibima u luksuznom hotelu, koji je njihov poslovni partner. Prostitucija i bordeli su legalni u zemlji gde se dešavanje održava, navodi Toni.

Luksuzni hotel na privatnom ostrvu postao je baza kompanije “Dobre devojke”, partnerskoj kompaniji “seks ostrva”. U toku prošle godine, oni su odradili desetine privatnih žurki od momačkih večeri do vikenda za grupu iz Saudijske Arabije. Takvi događaji koštaju između 9.000 i 13.000 evra po osobi, zavisno od broja učesnika.

“Seks ostrvo” nastoji da ispuni svaku želju klijenta

– Jedan od naših klijenata ima fetiš stopala. Veoma voli visoke potpetice – rekao je Toni, ističući da je tom prilikom obezbeđena odgovarajuća obuća za seksualni čin.

Drugi klijent je želeo da sve radi nag, uključujući ronjenje sa prostitutkama.

Bahanalije i lude seks avanture - sve je moguće na ovom ostrvu
BAHANALIJE I LUDE SEKS AVANTURE – SVE JE MOGUĆE NA OVOM OSTRVUFOTO: YOUTUBE

Ipak, ne prolazi sve bez problema. Tokom jedne zabave, klijent se zaljubio u prostitutku i hteo da je zadrži. Ali, njegov prijatelj je takođe bio zainteresovan za tu devojku. Stvar se rešila tako što je klijent dao za devojku 9.000 evra i 4.500 svom prijatelju.

Dok je privatno “seks ostrvo” namenjeno bogatima i slavnima, osnivači veruju da 5.300 evra po osobi jeste pristupačno za obične ljude, koji žele da iskuse “životni stil bogataša”.

Prvi put kada je ova manifestacija održana – 2017. godine, 30 gostiju je moglo da bira između nekoliko desetina žena kada su stigli na ostvo. No, prošle godine je čitava priča postala pompeznija, pa su klijenti birali između 800 i 1.000 devojaka, i to pre nego što doputuju na Karibe. Isto tako, pored žena iz Južne Amerike, biće nekoliko njih iz Severne Amerike i Kanade.

– Imamo devojke koje žele da volontiraju i ponudile su da ne budu plaćene. Žele samo da se zabave – ističe Toni.

On dodaje i da su sve devojke plaćene za svoj rad, ali nije otkrio koliko.

Žena