Da biste imali srećan i uspešan brak dovoljno je da ispunite ovih 5 uslova!

“I živeli su srećno do kraja života…”

Ako ste se ikada pitali šta to jedan brak čini neraskidivim, imamo odgovor(e). Dakle, postoji nekoliko osnovnih principa braka koji čine vaš odnos snažnim i trajnim.

Elizabet Harli otkrila KAKO ima takav ten i metabolizam – treba vam samo JEDNA namirnica!

Ljubav

Glavna vrednost i glavna sreća svakog braka je iskrena ljubav supružnika, uz međusobno razumevanje, samopoštovanje i kompromis. Ako nema ljubavi, onda nema ni dobre osnove za brak.

DEZINFEKSIJA I ZAŠTITA: 3 načina za čišćenje ČETKICA za šminkanje! Koža će vam biti zahvalna…

Strpljenje

Bez strpljenja i prihvatanja svih nedostataka druge polovine – brak se može pretvoriti u rat na osnovu obostranih očekivanja, a ne želje da volite partnera onakvog kakav je.

Srećni u braku

Poverenje

Velika je sreća da shvatite da postoji osoba kojoj u potpunosti verujete i kojoj sve možete reći o sebi, a od koje ćete zauzvrat dobiti razumevanjei i podršku. Poverenje je jedan od ključnih faktora za srećan brak.

Spremnost da saslušate

Sposobnost međusobnog slušanja vam omogućava da rešite ozbiljne probleme na prijateljski način. Ako se supružnici međusobno ne slušaju – to više nije srećan brak.

Podela dužnosti

Kada svaki od supružnika doprinosi upravljanju domaćinstva, a ne odbacuje odgovornosti, ljubavni par će na kraju imati više vremena da ostvari nešto ugodno zajedno.

Foto Profimedia
Izvor/Autor SrbijaDanas
Komentara
Očitavanje..

Ova veb lokacija koristi kolačiće da poboljša vaše iskustvo. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete da odustanete ako želite. Prihvati Opširnije