Da biste imali srećan i uspešan brak dovoljno je da ispunite ovih 5 uslova!

10,414

“I živeli su srećno do kraja života…”

Ako ste se ikada pitali šta to jedan brak čini neraskidivim, imamo odgovor(e). Dakle, postoji nekoliko osnovnih principa braka koji čine vaš odnos snažnim i trajnim.

Elizabet Harli otkrila KAKO ima takav ten i metabolizam – treba vam samo JEDNA namirnica!

Ljubav

Glavna vrednost i glavna sreća svakog braka je iskrena ljubav supružnika, uz međusobno razumevanje, samopoštovanje i kompromis. Ako nema ljubavi, onda nema ni dobre osnove za brak.

DEZINFEKSIJA I ZAŠTITA: 3 načina za čišćenje ČETKICA za šminkanje! Koža će vam biti zahvalna…

Strpljenje

Bez strpljenja i prihvatanja svih nedostataka druge polovine – brak se može pretvoriti u rat na osnovu obostranih očekivanja, a ne želje da volite partnera onakvog kakav je.

Srećni u braku

Poverenje

Velika je sreća da shvatite da postoji osoba kojoj u potpunosti verujete i kojoj sve možete reći o sebi, a od koje ćete zauzvrat dobiti razumevanjei i podršku. Poverenje je jedan od ključnih faktora za srećan brak.

Spremnost da saslušate

Sposobnost međusobnog slušanja vam omogućava da rešite ozbiljne probleme na prijateljski način. Ako se supružnici međusobno ne slušaju – to više nije srećan brak.

Podela dužnosti

Kada svaki od supružnika doprinosi upravljanju domaćinstva, a ne odbacuje odgovornosti, ljubavni par će na kraju imati više vremena da ostvari nešto ugodno zajedno.

Foto Profimedia
Izvor/Autor SrbijaDanas
Komentara
Očitavanje..