DA SE LOŽI NA TEBE KAO PRVOG DANA: Evo šta treba da radite, da mu nikad ne dosadite

Ljubav neće prestati.
Posle dugih godina veze, ljubav je manjeg intenziteta nego na početku, a najčešće roditelji emocije prenose na svoju decu. I to postaje jedna kompletna zajednica. Ne, ne morate da se podredite ovom klišeu. Zašto ljubav mora da prestane? Zašto uopšte pristajete na ovo?

Postoje mali načini na koje možete održati tu žar koja vas je i spojila. Ne zadovoljavajte se činjenicom da strast traje samo na početku, a kasnije nestaje. Učinite sledeće, da ne nestane.
1. Iznenađujte se

Setite se svih aktivnosti koje ste radili na početku. Neke od tih stvari sigurno niste dugo radili pa ne bi bilo loše podsetiti se na njih. Takođe, nema ničeg lošeg u smišljanju i nekih novih stvari, a čar je u tome da ih on ne očekuje.

2. Obratite pažnju na svoj izgled

Znamo kako volite taj osećaj ugodnosti sa svojim partnerom, ali kada se prestanete brinuti o tome šta on misli o vama, to može biti problematično. Drugim rečima, znamo da volite prijatne večeri u pidžami pored televizora, ali ponekad se morate srediti i izaći, ako shvatate šta želimo da vam kažemo.

3. Podelite najdublje seksualne fantazije

Pričajte o vašim seksualnim fantazijama. Jednostavno je. Recite mu šta volite i želite i neka vas iznenadi sa tim, onda kada to najmanje očekujete.

4. Promenite rutinu

Rutina je zdrav aspekt svakog odnosa, ali samo u umerenim količinama. Prekomerna rutina može dovesti do dosade, a sve što treba da učinite kako biste to izbegli jeste da s vremena na vreme, promeniti ustaljene navike i isprobati nešto novo. To ne mora biti ništa veliko, samo nešto u čemu ćete jednako uživati, ako ne i više, kao npr. neki novi restoran ili hobi.

5. Provedite dovoljno vremena odvojeni

Da bi vaša veza bila zdrava, oboje treba da određenu količinu vremena potrošiti samo na sebe i svoje interese. Tako ćete se uželeti jedno drugoga, što baš nikada nije loša stvar.

SD

Komentara
Očitavanje..