DA, I ŽENE SU KRIVE: Muškarci su nam iskreno otkrili ZAŠTO varaju

Retko koji će svojoj partnerki reći, ali ova 4 razloga su ključna.

Čini mi se da je ovo već četvrta nedelja od kako sam uposlila i svoje prijatelje u svoj rad i to sve sa ciljem da devojkama pružim odgovore na pitanja koja ih muče. Pa tako ove nedelje moje pitanje glasi: „Zašto muškarci varaju?”. Nažalost, odgovori me nisu puno iznenadili, baš kao što sam i mislila o “jačem” polu. No, da ne otkrivam previše.

1) Muškarci vam ovo nikada neće priznati, i možda nije fer sa moje strane što to odajem, ali najčešći razlog prevare je podizanje samopouzdanja i dokazivanje. Uostalom kao i kod žena. S tim da se žene zadrže i zadovolje svoj ego kad im muškarac zatraži broj telefona, dok da bi muškarac sam sebi potvrdio muškost ipak mora otići korak dalje, a to je seks. Tek kada zaista osvoji svoj plen on zaista i zadovolji svoj ego. To je po meni najčešći razlog zašto muškarci varaju.

prevara

Foto: Profimedia 

2) Samo iz zabave. Znate onu čuvenu “dama na ulici, domaćica u kući i zavodnica u krevetu” e to nije istina. Muškarac kada traži sebi ženu/devojku on traži finu smernu damu koja će biti pravi uzor drugim ženama, i ona nikada i nikako ne sme biti vatrena u krevetu jer mu se tada otvaraju sumnje i sve ostale vrline brzo postaju upitne. Zato je muškarcu potrebna zabava sa strane. Tada se odlučuje da utoli glad van svog ljubavnog gnezda. I tada su emocije zabranjene. Isključivo je u pitanju požuda.

3) Nema pravu devojku pored sebe. Verovatno je hteo da zadovolji ukuse svojih roditelja i mišljenje okoline te je izabrao devojku koju da ne postoje drugi nikada ne bi svojevoljno izabrao. Tada po prirodi muškarac teži avanturi, zadovoljenju svojih seksualnih nagona i zato odlazi u lov. Neretko se baš tada i zaljubi u drugu devojku pa prvu ostavi. A po sredi je kukavičluk. Nikada nije bio dovoljno hrabar da juri za svojim snovima i željama nego je birao raciom.

Seks u kancelariji

Foto: Profimedia/ilustracija 

4) Kriva je devojka. Kada već duboko zagazite u vezu žene se previše opuste i ulenje. Nema više zabave, neizvesnosti, igre. Da se razumemo sve se svodi na seks. Sve počinje od seksa i sve se tu završava. Imao sam tri duge veze do sad i svaku sam završio jer devojci više nije bilo do seksa. Jednostavno seks nam se sveo na jednom mesečno, a nekad i ređe. To nijedan muškarac ne želi da toleriše. Onog momenta kada svhati da je nastupila suša u krevetu, bez obzira koliko da voli svoju dragu, otići će u potrazi za uzbuđenjem.

Zabrinuta žena sa mužem

Foto: Profimedia/ilustracija 

Drage moje saznale ste. Trudite se da održavate svoju vezu. Baš kao što se i ostalim segmentima života trudite da budete na nivou zadataka i odolite izazovima tako bi isto trebalo i sa partnerom. Uvek odvojte vremena za njega , za vas dvoje zajdeno. razmenjujte nežnosti, ne dozvolite da strast među vama ispari.

Komentara
Očitavanje..

Ova veb lokacija koristi kolačiće da poboljša vaše iskustvo. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete da odustanete ako želite. Prihvati Opširnije