NAUČIĆU I VAS: Zbog ovih 9 stvari sam ja UČITELJICA SEKSA

Uživam u seksi vratolomijama i novim stvarima…

Sa 28 godina, od kojih sam sedam provela u braku, mislila sam da je to to što se tiče novih muškaraca u mom životu. Onda sem se razvela i sad sam ponovo singl. Moje prvo seksualno iskustvo nakon braka bilo je, najblaže rečeno, vrlo loše i nimalo seksi.

Danas, međutim, zaslužujem zlatnu medalju kada su u pitanju seksualne veštine, i to mogu da vam potvrde i moji partneri (da, množina jer sam u poliamornoj vezi). A ovih devet stvari čine me sjajnom u krevetu.

seks

Foto: Profimedia

SAMOPOUZDANA SAM

Rodila sam dvoje dece, imala nekoliko operacija o kojima svedoče ožiljci i smatram da mi je telo i dalje perfektno. Tela dolaze u svim oblicima i veličinama. Da li će biti poštovana ili ne zavisi samo od vas koji ste u njima. Da, i ja imam dane kada mi se ne sviđa odraz u ogledalu, ali sam svesna šta imam i izvlačim maksimum iz toga. Seks je uvek mnogo, mnogo bolji kada se partneri reše nesigurnosti.

ZNAM ŠTA VOLIM

Ne mogu da očekujem od drugog da me zadovolji kad ni sama ne znam šta mi prija. Da, uživam u seksi vratolomijama i novim stvarima, ali nakon što sam se razvela provela sam dugo vremena voleći samu sebe, i saznala šta mi tačno prija. I otvoreno kažem svakom partneru šta treba da radi. Ako je imalo pametan, to će znati da ceni.

PITAM ŠTA ONI VOLE

Ne mogu da samo radim ono što umem i da se nadam da će im to prijati. I zato radije pitam. Ljudi su drugačiji, tela su im drugačija i iskustva su im drugačija. Svako voli nešto drugo, i zašto bih gubila njegovo i svoje vreme kada mogu prosto da pitam šta mu prija.

 

seks

Foto: Profimedia

NE PLAŠIM SE NOVIH STVARI

Da, nekada su zastrašujuće, ali su uglavnom zabavne. Kad sam prvi put ušla u seks šop istrčala sam a da nisam stigla ni da pogledam šta imaju u ponudi. Danas sam tamo sa svojim partnerima redovna mušterija. Da ste me pre dve godine pitali kakav seks volim, rekla bih „u potpunom mraku i ispod ćebeta.“ Danas bi moj odgovor bio „onaj posle koga neću završiti u policiji ili hitnoj.“

KORISTIM PRILIKE

Ne ograničavam se na određena mesta i vreme. Kad god mi se pruži prilika imaću seks, a najbolje sam imala na sasvim neočekivanim mestima (recimo, u kolima dok smo partner i ja bili zaglavljeni u koloni).

NE FOLIRAM ORGAZME

Nekad mi prosto nije do seksa. Takvim danima ga jednostavno – nemam. Nekada sam pristajala na seks svaki put kad je muž bio raspoložen samo da bih mu udovoljila. Na kraju je većina mog seksualnog života bila udovoljavanje njemu a ja sam u jednom trenutku pomislila da prosto ne volim seks. Sad znam da ništa nije dalje od istine.

Žena u seksualnom zanosu

Foto: Profimedia

FLEKSIBILNA SAM

Da, i bukvalno, zahvaljujući jogi, ali i u drugim stvarima. Ako partner kasno završava sa poslom, odložiću svoje vreme za spavanje i čekaću ga. Nekad ću otići do njega na posao i iznenaditi ga. Sve je bolje od dosadne rutine.

NE BRINE ME ZAVRŠNICA

Nekada mi je najbitnije bilo da doživim orgazam, a to se dešavalo retko. Sada me to ne muči previše već želim da uživam u celom iskustvu, i orgazam ne izostaje. Znate onu izreku „u životu nije važno odredište, već put“? E, tako ja gledam na seks. A kada je put dobar, odredište će bti još bolje.

DOZVOLJAVAM SEBI PADOVE

Idite na Instagram i bićete zatrpani slikama zgodnih žena. Idite na neki portal i stvar je ista. Sve žene su nekako seksi. A ja nekada nisam. Nekada i ne mogu da zadovoljim partnera. Nekad izgledam užasno iako se trudim da budem što lepša. A kada se takve stvari dese, ne dozvoljavam da budem potištena. Svi smo ljudi, a ne savršene mašine.

Seks pred ogledalom
Komentara
Očitavanje..