Dame, obratite pažnju Šta je seksi, a šta vulgarno: Kako postaviti granicu!

Iako je ostalo jako malo pravila, neka se podrazumevaju, a među njima je i ono koju poruku želite da pošaljete stavom i odevanjem

Ključ seksi izgleda je u umerenosti. Morate da se odlučite koji deo dela ćete istaći. Obučete li mini suknju, nemojte da pokazujete stomak ili dekolte. Pravilo važi i obrnuto. Duboki dekolte nosite sa džinsom, pantalonama ili konzervativnijim suknjama.

Sa nakitom nikad ne preterujte. Takođe, odaberite samo jedan ukrasni predmet. Velike minđuše kombinujte s cipelama, nikada s ogrlicom ili nakitom za kosu.

Što se šminke tiče pokušajte da provocirate, ali ne preterujte. Nanesite crveni ruž, preko njega sjaj, ali u tom slučaju oči ostavite neutralne. Ništa ne izgleda toliko privlačno kao crvena boja ruža.

Ukoliko se ne radi o večernjem izlasku, nego o popodnevnoj kafi, neophodan dodatak su naočare za sunce.

Materijali odeće neka budu nežni i neka nadopunjuju vašu kožu. Izaberite kašmir ili svilu. Lan je udoban, ali nije preterano seksi.

Ako ne želite da izgledate vulgarno izbegavajte odeću koja podseća na donji veš. Majica sa velikim dekoltom može da izgleda seksi, ali ako podseća na korset, već prelazi granicu pristojnosi i ulazi u zonu vulgarnosti. Isto važi i za kratke pantalone, ako su sportske ili od džinsa mogu da izgledaju vrlo privlačno, ali ako imaju čipku koja podseća na ženske bokserice deluju vulgarno.

Odeću birajte prema društvu s kojim ćete provesti vreme. Konzervativnu odeću odaberite za poslovni sastanak, kada idete kod lekara ili se družite s članovima porodice. Slobodnije se obucite za sastanak ili večernji izlazak.

izvor.covermagazin.com

Komentara
Očitavanje..