DAME PAŽNJA! Ako muškarac ima OVU osobinu OČAJAN JE U SEKSU!

Cepidlaka…

Verovatno ste u životu sretali muškarce kojima je kosa uvek uredno očešljanja, svaka dlaka na svom mestu. Košulja savršeno ispeglana, nema ni jedne jedine zanoktice, i iznervira se čim mu se malo blata nađe na cipeli. Jednom reči, on je perfekcionista i to ti se sviđa – sve dok ne završite u krevetu.

Naučnici su nedavno istraživali kako se ova osobina odražava na seks i zaključili da umesto sjajne izvedbe, partner “cepidlaka” dobija anksioznu partnerku sa nedostatkom samopouzdanja, koja vremenom postaje prilično nezainteresovana za ljubavne vratolomije i sklona je da ih odlaže uz dobro poznate izgovore, poput glavobolje, obaveza i iscrpljenosti.

parfem
Isto tako, žene koje od partnera očekuju veštine Kazanove, najverovatnije će biti nezadovoljne jer muškarac pod pritiskom često omane. S druge strane, dame koje sebi postavljaju visoke standarde kad je u pitanju seksualni čin, imaju veću želju za vođenjem ljubavi i lakše se uzbuđuju. Ali, sklonije su da sebe krive ako nešto krene po zlu.

I zato, psiholozi savetuju da se, umesto zamišljanja kako idelan seksualni čin treba da izgleda, prepustite uživanju jer je to siguran put za dobar, pa i savršen seks.

SD

Komentara
Očitavanje..