DAME PAŽNJA! Ako muškarac ima OVU osobinu OČAJAN JE U SEKSU!

Cepidlaka…

Verovatno ste u životu sretali muškarce kojima je kosa uvek uredno očešljanja, svaka dlaka na svom mestu. Košulja savršeno ispeglana, nema ni jedne jedine zanoktice, i iznervira se čim mu se malo blata nađe na cipeli. Jednom reči, on je perfekcionista i to ti se sviđa – sve dok ne završite u krevetu.

Naučnici su nedavno istraživali kako se ova osobina odražava na seks i zaključili da umesto sjajne izvedbe, partner “cepidlaka” dobija anksioznu partnerku sa nedostatkom samopouzdanja, koja vremenom postaje prilično nezainteresovana za ljubavne vratolomije i sklona je da ih odlaže uz dobro poznate izgovore, poput glavobolje, obaveza i iscrpljenosti.

parfem
Isto tako, žene koje od partnera očekuju veštine Kazanove, najverovatnije će biti nezadovoljne jer muškarac pod pritiskom često omane. S druge strane, dame koje sebi postavljaju visoke standarde kad je u pitanju seksualni čin, imaju veću želju za vođenjem ljubavi i lakše se uzbuđuju. Ali, sklonije su da sebe krive ako nešto krene po zlu.

I zato, psiholozi savetuju da se, umesto zamišljanja kako idelan seksualni čin treba da izgleda, prepustite uživanju jer je to siguran put za dobar, pa i savršen seks.

SD

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

Ova veb lokacija koristi kolačiće da poboljša vaše iskustvo. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete da odustanete ako želite. Prihvati Opširnije