Đedović isprozivao Anđelku Prpić zbog trudnoće sa NAJBOLJIM drugom bivšeg muža, želi da joj pomogne da uđe u RIJALITI!

Marko Đedović, bivši učesnik „Zadruge“, prokomentarisao je vest da je Anđelka Prpić trudna sa najboljim drugom svog bivšeg supruga i zaključio da je glumica kao stvorena za rijaliti šou program!

Anđelka Prpić danima je glavna vest domaćih medija i predmet komentarisanja na društvenim mrežama zbog pomenute afere, a Đedović je analizirao situaciju i ukazao na mnoštvo kontradiktornosti u glumičinim javnim istupima i stavovima koje zastupa u odnosu na to kakav život stvarno živi.

Aleksandar Jovanović Cile +Marko Đedović

– Čitam naslov „Kolege podržale Anđelku Prpić“. Davno ja rekoh da „kulturna“ elita, kako se nazivaju glumci, u Srbiji ne postoji – započeo je svoje izlaganje na Instagramu Đedović.

– Ta ista gospođa se zgražavala na dešavanja u „Zadruzi“, koja su daleko pristojnija od onih koja se njoj dešavaju, takođe javno.

Bio sam kriv za svoje stavove i sprdanje i kao i meta osuda krezavih majmunolikih oblika života po mrežama koji su se, gle čuda, uvek slagali sa onima koji su sada podržali ku*vanje sa venčanim kumom – rekao je Marko.

Marko kaže da je Anđelka kao stvorena za „Zadrugu“.

Informer -Anđela Prpić, glumica

– Prepodobna gospođo Prpić, za vrata „Zadruge“ ću uložiti sav svoj uticaj da ti se otvore, kako za tebe, tako i za kuma i supruga. Jer, tvom licemerju je došao kraj. Za „kulturnu“ elitu imaginarijum je hram poštenja, morala i kulture. Srdačan pozdrav – poručio je Đedović glumici.

Foto Neodoljiva/Facebook
Izvor/Autor Informer.rs
Komentara
Očitavanje..