DNEVNI HOROSKOP ZA 8. SEPTEMBAR 2022: Blizanci pod sumnjom partnera, lepo poznanstvo za Lava

Dnevni horoskop za 8. septembar 2022. najavljuje i probleme s kašljem za Strelca, a Vodoliji je neophodno opuštanje.

OVAN

POSAO: Imate jaku profesionalnu snagu. Morate da to iskoristite što pre je moguće. Konkurencija vam ide preko znaka Vodolije ili Lava. LJUBAV: Partner misli da niste dovoljno nežni i posvećeni kući i zajedničkoj ljubavi.  ZDRAVLJE: Grudni koš osetljiv.

BIK

POSAO: Niste raspoloženi za neki težak posao. Tokom dana ćete imati aktivnosti koje prate neki privatan rad dosta zahtevan. LJUBAV:Uspešan je dan za one Bikove koji vole kuću, porodicu i vreme provedeno u njoj. ZDRAVLJE: Manji problem sa očima.

BLIZANCI

POSAO: Želite da se odvojite od svih nevolja koja su u vašem okruženju pa i u celom svetu, ako je to moguće. Morate da izađete iz tog sna. LJUBAV: Pomalo zanemarujete partnera. Počeće da sumnja u vašu vernost, to nije dobro.   ZDRAVLJE: Latentna depresija.

RAK

POSAO: Danas ste jaki. Menjate se na bolje. Morate da se okrenete svojim idejama i svemu što pripada vama i novim projektima. LJUBAV: Partner je oduševljen vašom snagom, voljom i istrajnošću da uspete.  ZDRAVLJE: Jaka volja dosta toga leči.

horoskop
Pexels

LAV

POSAO: Morate da se pazite osobe iz vašeg bližeg okruženja. Snaga uma i tela zna da iritira neznalice i umišljene „pametnjakoviće“. LJUBAV: Slobodni Lav upoznaje znatno mlađu osobu od sebe. Možda se rodi i velika ljubav…  ZDRAVLJE: Temperatura tela vam smeta.

DEVICA

POSAO: Danas je pomalo usporena energija ,ali nije to toliko bitno kada ste vi već isplanirali šta ćete da radite dalje tokom nedelje, meseca… LJUBAV: Možda je bolje da se okrenete sebi trenutno. Pomalo ste naporni u zajednici.   ZDRAVLJE: Ne preterujte s uzimanjem bespotrebnih lekova.

VAGA

POSAO: Puni ste ideja. Želite da spojite tradiciju i moderno. Prvom prilikom će te ih saopštiti saradnicima.  LJUBAV: Unosite društvene aktivnosti u ljubavni život i vama se to dopada… ali partner negoduje. ZDRAVLJE: Preopteretili ste glasne žice. Opustite grlo.

ŠKORPIJA

POSAO: Kada vi odlučujete sve ide lakše, naravno po vas. Uspostavite ravnotežu radi lakše komunikacije.  LJUBAV: Potrebna vam je emotivna fleksibilnost da bi sve bilo lakše. Partner se oseća kao da ste mu roditelj.  ZDRAVLJE: Istražite svoje duhovne ciljeve.

STRELAC

POSAO: Od muve pravite slona. Pojačana odgovornost vas čini nervoznim. Nemate poverenja u druge i veoma ste sumnjičavi. Iskusne osobe vam pomažu.  LJUBAV: Ne prepuštajte se sumnjičavim osećanjima. Ničemu ne vode. ZDRAVLJE: Grlo, kašalj.

JARAC

POSAO: Vreme je da hladnije glave uđete u celu priču. Dobro ste razmislili. Malo ste kruti u odlukama.  LJUBAV: Provodite veče u krugu porodice sa prijateljima. Svi se lepo osećaju.  ZDRAVLJE: Istegnite kičmu. Dobro ćete joj učiniti.

VODOLIJA

POSAO: Dolazi do razilaženja u stavovima i idejama. Potrebno je uspostaviti balans. Mentalni negative stav nije dobar.  LJUBAV: Partner i vi imate specijalne goste. Želite da vide da ste vi srećni.  ZDRAVLJE: Spa centar, relaks masaža. Odlična ideja

RIBE

POSAO: Malo ste strogi prema saradnicima. Želite da radite zajedno i svi učestvujete u rešavanju bitnih stavki.   LJUBAV: Vaš libido danas radi odlično. Seksualni život je odličan. ZDRAVLJE: Zadovoljavajuće. U zdravom telu zdrav duh.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte… posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Foto Pexels
Izvor/Autor Lepaisrecna
Komentara
Očitavanje..