Doživite Bled u novom Rikli Balance Hotelu!(ex Hotel Golf)!

Poseta Bledu utiče na to da se razbistre misli i probudi duh, da se oni romantični predaju snovima, sportiste motiviše, opušta dušu i osvežava telo.

Renoviran Rikli Balance Hotel (nekadašnji Hotel Golf) na uzvišenju iznad Bledskog jezera spaja najbolje što Bled nudi: budi tradiciju lokalnog okruženja i brine o vašem zdravlju i dobrom stanju! Već na ulazu će vas prigrliti toplo drvo smreke, čiji će se umirujući miris pobrinuti za to da za tren zaboravite na svakodnevne brige. U hotelskim sobama ćete upoznati priče o bogatom prirodnom, kulturnom i istorijskom predanju Bleda i Gorenjske:

Priču kranjske pčele, autohtone slovenačke vrste pčela, tradicionalnog gorenjskog veza, licitarskog srca, priču smreke s obližnje visoravni Pokljuke i priču Arnolda Riklija, švajcarskog prirodnog iscelitelja koji je na Bledu još u 19. veku osnovao prirodno lečilište i njegovo ime proneo u svet.

 

Briga o  dobrom stanju

U Rikli Balance Hotelu (nekadašnji Hotel Golf) susrešćete se na svakom koraku s brigom o  dobrom stanju: već na doručku ćete otkriti lokalni med ili ćete dan početi zdravim smutijem. Za vreme ručka u restoranu Veranda raspitajte se o tipičnim gorenjskim specijalitetima, kao što su mohant i zlatovčica. Za večeru ćete u bogatom samoposlužnom bifeu moći da birate šta vam srce želi!

 

POSETITE NAŠU WEB STRANICU!

Tokom boravka u Rikli Balance Hotelu (nekadašnji Hotel Golf) imate slobodan ulaz u vodeni svet i svet uživanja i opuštanja, koji nudi Wellnessa Živa. Takođe iz wellnessa se otvara predivan pogled na Bledsko jezero, a posebnu čar daje kupanje u spoljašnjem bazenu i korišćenje saune s pogledom na bledski dvorac. Bazeni su napunjeni termalnom vodom.

Plivanje u njoj se naročito preporučuje posle tretmana lepote i masaža, jer pojačava njihovo dejstvo, a istovremeno će termalna voda u vaše telo i duh uneti svežinu i lakoću.

Pre kupanja prepustite se alpskim tretmanima i tretmanima medom kranjske pčele: masaže, kupke i različite nege medom ili smrekovim iglicama potpuno će vas opustiti, a vašu kožu će osvežiti i vratiti joj sjaj.

 

Posle plivanja u hotelskim bazenima, šetnje oko jezera, veslanja do ostrvca ili pohoda na neko od okolnih brda odakle se proteže pogled na jezero i dvorac koji oduzima dah, zaustavite se još u Kavarni Park na obali jezera i zasladite se jednom originalnom bledskom krempitom. Vaše nepce će uživati u izabranom ukusu, a sva vaša čula u predivnim kulisama jezera, zelenih šuma i moćnih planina.

 

Taj pogled, taj osećaj! 

Izaberite svoj doživljaj na Bledu! U renoviranom Rikli Balance Hotelu (nekadašnji Hotel Golf) i njegovoj okolini svako će biti nagrađen najlepšim pogledom na predivno jezero s ostrvcem, romantični dvorac i moćne planine. Doživite taj pogled i taj osećaj!

A post shared by Petra. (@sostaric.petra) on

Izvor/Autor Sava Hotels&Resorts
Komentara
Očitavanje..

Ova veb lokacija koristi kolačiće da poboljša vaše iskustvo. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete da odustanete ako želite. Prihvati Opširnije