Terme Radenci: Gde srce kaže da!

Skoro vek i po tradicije i iskustava u oblasti lečenja srčanih oboljenja, termalni bazeni i ljubazno osoblje – samo su neki od dobrih razloga da posetite Terme Radenci u Sloveniji.

Dodajte još dvesta pedeset sunčanih dana godišnje i legendarnu mineralnu vodu, koju možete natočiti na samom izvoru ili u njenim mehurićima možete uživati u kupkama. Pred vama je odmor uz koji će vam zaigrati srce!

 

Razmrdani odmor za celu porodicu

 

Terme Radenci je mirna destinacija za odmor na desnoj obali Mure, gde će naročito uživati porodice s malom decom. Za vreme uskršnjih i prvomajskih praznika dvoje dece u pratnji dvoje odraslih boravi gratis. Zbog čega su Terme Radenci pravi izbor za porodice s decom? Poznato je po odličnim programima animacije za decu jer park lečilišta deci omogućava slobodno trčanje, a staze kraj reke Mure su kao stvorene za prijatnu porodičnu šetnju. Moguće ćudljivo vreme u aprilu vas neće izbaciti iz koloseka, jer će deca moći da se igraju u velikoj unutrašnjoj igraonici, a vi ćete plivati u bazenu, prepustiti se mehurićima u mineralnoj kupki ili priuštiti sebi uživanje u wellnessu.

Lekovita moć mehurića

 

U termalnom parku Terma Radenci blagotvornu moć termalne vode možete isprobati u 10 bazena. Kupanje u termalnoj vodi će vas opustiti i istovremeno će blagotvorno uticati na probleme lokomotornog sistema. Naročito ćete uživati u bazenima s podvodnim masažama. Gosti lečilišta često kažu da pored bazena provedu čak ceo dan!

POSETITE NAŠU WEB STRANICU! DOBRODOŠLI

U bazenima u termalnom parku nalazite termalnu vodu, a u wellnessu mineralnu. Tamo morate da probate poznatu mineralnu kupku. Glavni blagotvorni sastojak kupke su mehurići ugljen-dioksida, koji tokom kupanja prodiru kroz kožu u telo. Šire krvne sudove, čine ih gipkijim i istovremeno poboljšavaju cirkulaciju. Bolji protok krvi znači bolji dotok kiseonika, konstitutivnih i energetskih materija, ispiranje otpadnih materija i bržu detoksikaciju i regeneraciju organizma.

Blagotvorna za vaše zdravlje i osećanje će biti i pijaća kura; bogatu prirodnu mineralnu vodu moći ćete da pijete čak više puta dnevno na najstarijem izvoru u Radencima. Konzumiranje vode bogate mineralima obezbeđuje odgovarajući hidrataciju i u telo unosi životno važne mineralne materije koje se direktno apsorbuju u krv.

 

Kreativni Uskrs i živahni prvomajski praznici

 

Tokom uskršnjih i prvomajskih praznika u Termama Radenci biće veoma živo. Deca će na uskršnjim kreativnim radionicama praviti zečića od palačinki, šarena jajašca i džinovsko jaje želja, a za čuvanje uskršnjih specijaliteta zečju vreću. Znanje će jačati zagonetkama i slušaće dobrotvorni uskršnji koncert. Na uskršnjoj pijaci u auli hotela zajedno s njima moći ćete da pogledate ručno oslikana uskršnja jaja napravljena u različitim tehnikama.

Tokom prvomajskog praznika za decu pripremaju pravu vrtlarsku zabavu: napraviće svoju saksiju za sađenje i upoznaće paradajz, papriku, rogač i začine. Na kulinarskoj radionici voća i povrća pripremiće zdrave obroke i oprobati se u igrama bez granica s voćem i povrćem. Poješće hleb i učestvovati prilikom postavljanja smreke (slov. postavljanja mlaja). Prvog maja, nakon jutarnjeg buđenja, moći ćete da zajedno s njima skuvate bograč i uputite se na prvomajski uranak.

Izvor/Autor Sava Hotels&Resorts
Komentara
Očitavanje..