Elegantne potpetice Amal Kluni podsećaju na stil Odri Hepbern

Pred početak 80. tamošnjeg Međunarodnog filmskog festivala, glumac Džordž Kluni i njegova supruga Amal Kluni stigli su u Veneciju.

 

Odlično raspoloženi bračni par šetao je Venecijom držeći se za ruke, a lijepa odvjetnica pozornost je, kao i obično, plijenila i svojom odjevnom kombinacijom.

Lijepa Amal nosila je bijelu mini haljinu s cvjetnim uzorkom. Haljina jednostavnog kroja, bez rukava, s okruglim izrezom, ukrašena je crnim cvjetovima.

Amal i George Clooney

Amal i George Clooney(Foto: Profimedia)

Amal ju je uparila s elegantnim štiklama modne kuće Roger Vivier. Crne slingback cipele napravljene su od mrežastog materijala, imaju tanku, 6 i pol centimetara visoku, lakiranu potpeticu i lakirani ukras na prednjem dijelu.

Cipele modne kuće Roger Vivier

Cipele modne kuće Roger Vivier(Foto: Internetska stranica proizvođača)

Odvjetnica je kombinaciju upotpunila crnom torbom brenda 16Arlington.

Model Kikka napravljen je od kože, s dva našivena džepa na prednjem dijelu i efektnim preklopom.

 

Efektna torba i cipele podigli su izdanje na višu razinu

Efektna torba i cipele podigli su izdanje na višu razinu(Foto: Profimedia)

 

Inače, filmski festival počinje u srijedu 30. kolovoza i trajat će do 9. rujna, a očekuje se da će se zbog štrajka scenarista i glumaca ove godine crvenih tepihom prošetati manji broj holivudskih zvijezda nego inače.

Foto Facebook
Komentara
Očitavanje..

Ova veb lokacija koristi kolačiće da poboljša vaše iskustvo. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete da odustanete ako želite. Prihvati Opširnije