Fotografija „Modelsica“ iz 1997. je potpuno ŠOKANTNA: Tek sada ćete videti koliko su se PROMENILE!

Grupa „Models“ se na našoj javnoj sceni pojavila 1997. godine.

Članice ženskog sastava menjale su se vremenom, a prvu postavku su činile Ivana Berendika, Ivana Stamenković Sindi, Sandra Nikolić, danas Sandra Meljničenko, i Mimi Karanović (Mimi Živković). I ta prva postavka se, kako su godine prolazile, dosta promenila. A koja je razmera tih promena pokazaće vam ova fotografija.

 

Sandra Nikolić (Sandra Meljničenko), Mimi Karanović  (Živković), Ivana Stamenković Sindi i Ivana Berendika

Fotografija je nastala iste godine kada je grupa i oformljena, 1997. U to vreme objavljen je i njihov prvi album „Маde in Belgrade“  koji je doneo pesme „Šef stanice“ , „Jugoslovenka“, „Jedan, dva“.

U grupi se od njih četiri najduže zadržala Sindi, do 2001. Mimi je „Modelsica“ bila samo godinu dana, Sandra je njene redove branila od 1997. do 2000, a Ivana Berendika do 1999. godine.

Posle njih u grupu su došle nove devojke, zapravo veliki broj njih. Grupa je iznova i iznova dobijala nove članice, a najpoznatije među njima bile su Nevena Stamenković (u grupi se zadržala od 1999. do 2002), Nađa Jokić (od 1998. do 2002), Bojana Barović (od 2000. do 2002).

„Modelsice“ su i danas aktuelne, čine ih Anastasija Buđić, Ivana Žigić, Dragana Rogojević i Ornela Nkeze Karabumba.

A prve sa fotografije vode neke potpuno drugačije živote. Ovako 2017. izgledaju njihove životne priče.

 

Sandra i Andrej Meljničenko

Posle odlaska iz grupe „Models“ Sandra je nastavila da se bavi manekenstvom. Oprobala se i u inostranstvu gde je bila redovna gošća najprestižnijih žurki. O njenom susretu sa Brusom Vilisom mnogo se pričalo, a onda je 2003. u Francuskoj upoznala Andreja Meljničenka.

Za ruskog milijardera udala se dve godine kasnije na Azurnoj obali. Na njihovom venčanju pevale su Vitni Hjuston i Kristina Agilera.

I tako je zvanično počela njena ljubavna bajka koja je 2012. krunisana rođenjem ćerke Tare.

 

Sandra je danas jedna od najbogatijih Srpkinja. Važi za ženu izuzetnog stila, koja redovno posećuje najznačajnije svetske modne manifestacije.

 

 

Luskuzan život koji vodi Sandra oslikavaju i jahte koje kupuje njen suprug, 2008. je odabrao ovu jahtu koja je ponela ime „A“. Prodata je u međuvremenu, a ruski bogataš je nedavno kupio novu za koju je izdvojio 450 miliona dolara.

IVANA BERENDIKA – JOŠ JEDNA MILIJARDERKA 

 

 

Berendika sada ovako izgleda, a sudbonosno „da“ rekla je iste godine kada i Sandra. Njen izabranik je Tomas Jermoluk, jedan od osnivača „Gugla“. Svadba je organizovana na Bahamima, a poznati par je za život odabrao Majami.

Supružnici su prošle godine dobili blizance, ćerku Zoe Mej i sina Kai Nikolu. Berendika se danas bavi

dizajniranjem nakita, a njene modele nose svetske javne ličnosti od Kejt Mos, Šeril Ferndandez Versini, preko Ume Turman do Kajli Džener.

IVANA STAMENKOVIĆ SINDI: BURAN BRAK, RAZVOD I BORBA ZA ĆERKU 

 

I Sindi je nakon grupe „Models“ nastavila da se bavi manekenstvom i dizajniranjem odeće. Gledali smo je  i u „Velikom bratu“ 2013. godine.

Privatno za sve ovo vreme desile su joj se sledeće stvari.

Za dugogodišnjeg dečka Nikolu Pavlovića udala se 2009. u Beogradu u venčanici koju je sama kreirala. A onda je 2010. dobila ćerku Petru.

Brak nije dugo potrajao, 2011. Ivana i Nikola su se razveli. Počela je zatim sudska borba bivših supružnika. Nekadašnja „Modelsica“ je Pavlovića optužila za porodično nasilje, što je on negirao.

Sud je nakon razvoda njemu dodelio privremeno starateljstvo nad ćerkom, a prošle godine je nakon petogodišnjeg suđenja dobio uslovnu kaznu.

Ivana Stamenković je izričita u tome da ne odustaje od deteta i da nastavlja da se bori za starateljstvo.

MIMI KARANOVIĆ: ŽIVI DALEKO OD JAVNOSTI 

Mirjana Mimi Karanović se nakon napuštanja grupe „Models“ posvetila porodici. Udala se, postala Mirjana Živković i u braku dobila dve devojčice.

Živi daleko od očiju javnosti. Susret sa Ivanom Stamenković pre tri godine podsetio nas je na Mimi.

Komentara
Očitavanje..