Večeras je pomračenje Meseca: Ako ste u podznaku Lav, čuvajte se povreda, a ako ste Škorpija, menjajte posao

Svaki put kada se Zemlja nađe između Sunca i Meseca u istoj ravni dolazi do pomračenja Meseca. Ova pojava se 11. februara 2017. godine dešava na 22. stepenu znaka Lava. Budući da će uticati na životna polja u kojima se nađe, evo astro-vodiča, i to prema podznaku.
Podznak Ovan

Pomračenje Meseca pada u vaše polje ljubavi i dece. Naredne dve nedelje povedite više računa o partneru i vašem odnosu koji može biti poljuljan. Ne reagujte impulsivno. Ovo nije vreme da pokrećete rasprave. Neki će brinuti zbog dece, drugi će razmišljati o prinovi. Trudite se i da kanališete jaku kreativnu energiju.

Podznak Bik

Čekaju vas problemi u domu. Nije vam povoljno vreme ni za kupovinu nekretnina, renoviranje stana ili počinjanje privatnog posla. Brinućete više nego inače o roditelju suprotnog pola, najverovatnije žena o ocu. Nemoćni ste i ljuti i to će se pogoršati u ovom periodu. Otpočeli biste neku borbu, ali pre toga preispitajte svoje ciljeve.

Podznak Blizanci

Sve vas vuče na neki put i mnogima će to biti idealna prilika da se provedu i opuste nakon napornog prošlog perioda. Bićete bez dlake na jeziku i retko kome u vašem okruženju će se to svideti. Nova sredina bi vam svakako prijala. Pripazite i na komunikaciju sa komšilukom i rođacima.

Podznak Rak

Polje finansija je kod vas sve nepovoljnije. Pazite da račune platite na vreme, manite se većih kupovina i vratite dugove. Ideje koje dobijete u narednim danima zabeležite, pa ih pokrenite kasnije. Pripazite s hranom, mučiće vas želudac. Ovo nije najpovoljniji period za dijetu ili ostavljanje cigareta.
Podznak Lav

Povedite računa o svom telu. Mnogi će se pozabaviti kilažom, promenom imidža, odlaskom kod lekara ili zubara. Pazite se povreda tokom naredne dve nedelje. Očekujte udvaranja zauzete osobe, a postoji šansa i da će vas kontaktirati neko iz prošlosti na koga ste još slabi.

Podznak Devica

Imaćete čudne snove, jer vam je podsvest aktivna, te može da vam pomrsi konce. Imate odličnu intuiciju, ali sada vas muče i neki strahovi. Bićete pod uticajem tajnih neprijatelja koje srećete kroz posao. Razne informacije dolaze do vas, a vi niste sigurni u šta da verujete. Potražite savet bliskih prijatelja, te će se sve rešiti.

 

 

Podznak Vaga

Preuzimate sve u svoje ruke zbog nervoze oko rokova, ali pazite se jer ste brzopleti. Možete nekoga nenamerno da uvredite ili da date pogrešnu informaciju. Više mislite na sebe i svoj emotivni život. Energija koju pružate privlačiće osobe različitih statusa.

Podznak Škorpija

Na poslu je promenljivo. Ako ste za avanturu, sada pokrenite razgovor o promeni posla ili pričajte sa šefom o unapređenju. Samo nemojte bilo šta da menjate pod uticajem drugih. Ako biste da idete na sigurno, savet je da sačekate drugu polovinu aprila.

Podznak Strelac

Mnogi će filozofirati o životu jer priželjkujete konkretne promene. Ipak, i dalje ste na čekanju. Još malo se strpite da biste došli do cilja. Moguće je odlaganje nekog puta ili dolaska nekoga sa puta. Iritiraće vas poslovi sa državnim institucijama, pa to prepustite nekom drugom.

Podznak Jarac

Nije vam vreme za podizanje kredita i bilo kakve pozajmice. Imunosistem vam je ugrožen, pa pojačajte unos vitamina. Sve će vam ići sporije nego inače, te nema potrebe da se nervirate oko stvari na koje ne možete da utičete. Maštate o boljim vremenima i to vam mami osmeh na lice. Ipak, još imate sreće u poslu.

Podznak Vodolija

Dobro čitajte ako nešto potpisujete. U naredne dve nedelje vrebaju manipulacije sa svih strana. Bitne novine čekaju vas početkom marta. Za sada ostanite mirni i ne pravite dugoročne planove. U ljubavi i s novcem će biti promenljivo. Drugima delujete sebično, ali vi ste samo zamišljeni.

Podznak Ribe

Ovo nije vreme da pričate o poslovnim planovima. Neko to može da iskoristi protiv vas. Radite po planu, iako nemate energije. Pripazite na neki već postojeći zdravstveni problem. Mogućnosti su vam skučene, ali sreća će vam se promeniti do kraja meseca.

Komentara
Očitavanje..