Gel lakovi za nokte za svaku priliku

Često se u nedoumici da li prilikom stavljanja gel lakova za nokte izabrati svetlije varijante ili pastelne tonove, da li ubaciti neku šaru ili kombinaciju sa drugom bojom.

Ako svaki dan nosite različitu odeću za posao, onda će vam biti od koristi da znate koja boja laka za nokte ide uz sve. Ili ste možda od onih čiji je odgovor na kombinacije – “Sve mi boje lepo stoje“.

Evo nekoliko predloga za izbor gel laka u skladu sa prilikom, godišnjim dobom, osećanjima:

Nežne varijante gek lakova za nokte

Nežni tonovi asociraju nas na proleće. Pastelne boje, veliki izbor nijansi su pravi izbor za prolećni period. Takođe, pastelne boje idu uz sve boje odeće, šminku i nakit tako da nećete pogrešiti ako ovo bude prvi izbor gel laka za nokte.

Bež tonovi su neverovatno raznovrsni a u svečanim prilikama unose osećaj elegancije u svaku priliku.

Gel lakovi sa šljokicama za sve proslave

Jeste li hrabra osoba koja voli eksperimentisati sa izgledom? Gel lakovi za nokte u bojama sa šljokicama pravi su izbor za novogodišnju noć, proslavu rođendana ili mature.

Ima raznih nijansi u svim bojama od toplih ka hladnim i sve se predivno presijavaju na svetlosti.

Beli gel lak za nokte

Ako ne znate kako da nosite beli lak za nokte, ne brinite, to je zapravo najlakša boja za uparivanje. Beli nokti se zaista slažu sa svakom kombinacijom.

U letnjem periodu može se lepo upariti sa pastelnom ili svetlom odećom u vašoj garderobi. A zimi se lepo slaže sa svim, od snežno bele do tamnijih boja. Takođe je savršena boja za kratke nokte, daje im upečatljiv, svež izgled.

Jarke boje za letnje avanture

Jarke boje su uvek aktuelne leti. Bilo da je u pitanju garderoba, šminka ili nokti – jarke boje su pravi pogodak za more, avanture i putovanja jer nam svojim razigranim tonovima podižu pozitivnu energiju.

Žuta, naranžasta, roza, tirkizno plava i mnoge druge idu uz sve.

Neutralni gelovi za nokte

Neutralni gelovi za nokte takođe mogu ići uz svaku priliku a najčešće ih koristimo za dnevne varijante kada noktima daju uredan i prirodan izgled.

Ove nijanse odgovaraju svim tonovima kože i pogodne su za svaku priliku.

Crvena uvek u trendu

Crvena je uvek u modi jer je elegantna, smela i živahna. Ako imate neku priliku gde ćete zaigrati u maloj crnoj haljinici- crveni gel lak će najbolje pristajati takvom izazovu. Izgledaćete kao u filmu a strastvena crvena boja gel laka biće u prvom planu.

Mistične nijanse i topli tonovi lak gelova za nokte

Linije  mističnih nijansi ali i toplih tonova savršeno će pristajati u jesenjem periodu, periodu toplih boja i novembarskih maglovitih i hladnih dana.

Takođe nijansa maslinasto zelene je neutralna, ali i najprikladnija u jesen. Boja je harmonična i kaže se da su ljudi koji nose ovu boju po prirodi nežni, uravnoteženi i jake volje.

Ona je idealna ako ćete na nju dodavati određene šare tokom manikira. Različite nijanse sive će funkcionisati sa vašom garderobom tokom jesenjeg i zimskog perioda.

Braon i boja čokolade  je topla boja koja tako dobro pristaje uz svaku nijansu odeće, svaki ton kože i odlična je za jesen i zimu.

Da li bi boja laka trebalo da se uklapa sa karminom?

Usklađivanje boje karmina i laka za nokte je stvar ličnog ukusa i zavisi od toga koliko ujednačen želite da vaš izgled bude. Ako težite da izgledate sofisticirano, onda bi trebalo da ruž za usne i lak budu usklađeni.

Ne mora da znači da je neophodno da uvek lak i karmin budu istih boja, već one mogu biti usklađene kontrastno ili da pripadaju istoj paleti boja.

Naravno, trebalo bi uzeti u obzir i boje outfita kako bi sve bilo pažljivo isplanirano.

Foto Pixabay
Komentara
Očitavanje..