Glamur iz Srbije: Svetska zvezda u haljini i brushlateru beogradskog brenda!

Modele beogradskog brenda „De MODE“ iza kojeg stoji dizajner Boris Kargotić, od haljina do nakita, krasi inovativan dizajn, glamur i seksepil. Nose ih brojne domaće javne ličnosti, a njegove kreacije odabrala je i Niki Minaž.

Svoj novi modni izbor pevačica je sinoć predstavila na Instagramu. Naš kreator u intervjuu za „Ženu“ otkriva kako je došlo do saradnje i kako je reagovao kada je Niki ugledao u svojoj kreaciji.

A post shared by Nicki Minaj (@nickiminaj) on

„Vrištali smo sinoć od sreće kada smo videli Niki na Instagramu. Ovo je za nas veliki uspeh“, kaže Boris Kargotić koji zatim dodaje:

„Stilisti pevačice su nas kontaktirali pred početak Pariskog fešn vika, pre nekoliko nedelja. Tražili su da im pošaljemo više modela. Saradnja sa svetskim zvezdama se odvija tako. Pozovu vas njihovi stilisti, vi im pošaljete kreacije i onda čekate. Čim su nas pozvali, počeli smo da sakupljamo modeli. Bilo je određenih problema, jer mi radimo po porudžbini. Na kraju smo im poslali nekih 15 kreacija, teških 15 kilograma“.

Svetske zvezde na raspolaganju najčešće imaju modele oko 100 različitih dizajnera. I onda odaberu.
Niki je izabarala haljinu i brushalter „Demode Jewelry“.
„Haljina koji je nosila napravljena je od kristalnog i aluminijumskog lanca. Model je napravljen ručno, a sama izrada je trajala dugo. Samo za izradu prvih skica treba 30 dana“, objašnjava Boris.

Pevačici su modeli pozajmljeni. A ako neko poželi da nosi ono što je Niki imala za sbee, moraće da izdvoji 1.650 evra jer haljina košta 1.500, a brushalter 150 evra.

Kargotić ističe da reklama koju mu je pružila Niki nema cenu, a da mu je njen stilista u sinoćnom razgovoru napomenuo da će nastaviti saradnju.

A post shared by Nicki Minaj (@nickiminaj) on

Niki je bez sumnje odlično odabrala. Model poput zlatne mreže odlično se slaže sa njenim provokativnim stilom odevanja.
Fanovi su oduševljeni zlatnim galmurom iz Srbije za koji kažu da izgleda fantastično i veoma seksepilno.
Pevačica se pohvalila svojim modnim izborom, a otkrila je i ostale deliće ovog stajlinga. Na sebi ima lateks pantalone modne kuće „Atsuko kudo“, čizme „Jennifer le“, prsten „Swarovski for Lanvin“ i nakit „ambush“.

Modele „De MODE“ nose i Nina Janković, Tamara Dragičević, Ana Bebić, Katarina Grujić.

Komentara
Očitavanje..