HOLIVUDSKI TRIKOVI: Kako da u garderobi izgledate mršavije i do 5 kilograma

Žene koje su probale bar jedan od ovih trikova potpuno su oduševljene rezultatima.
Bez obzira što su slavne, imaju dosta novca i čitv tim stilista koji brine o njihovom izgledu, i poznate dame se služe određenim trikovima kako bi izgledale što bolje.

Takođe, kako su i one ljudi od krvi i mesa, dešava im se da nabace koje kilo viška ali one ra razliku od nas “običnih” žena uvek imaju keca u rukavu.

Što duže

Radi se o nošenju spoljnjeg sloja odeće poput dugačkih kaputa, mantila, prsluka i kardigana preko čitave kombinacije. Ovakva “tehnika” daje na gracioznosti, komforna je i šik, a ipak vizuelno oduzima i do nekoliko kilograma. Džesika Alba i Kim Kardašijan su glavne “zagovornice” dugačkih komada koji često “vade” stvar.

Closed eyes, see things

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on


Zvonaste suknje

Haljina ili suknja zvono kroja sa nešto dubljim strukom sakriće višak na bokovima ili kukovima, i vizuelno izdužiti figuru. Takođe, ovaj trik zahvalan je i za “lažiranje” užeg struka, a rado mu pribegavaju Gvinet Paltrou i Kejt Bosvort, u retkim trenucima kada se pomalo “zapuste”. Struk uvek dodatno možete naglasiti kaišem ili pojasom a dobra stvar jeste i što je zvonasti kroj sada trendi.

Kaiš

Kao što smo gore pomenuli, kaiš je odlčan način da istaknete ako već imate uži struk ili da ga vizuelno stvorite. Postavite tanki kaiš na najužem mestu vašeg struka, kako biste dobili efekat siluete i “lažirali” figuru peščanog sata, ako već nemate istu. Zanimljivo je da kaiš i sakriva mali višak u predelu stomaka.


Od glave do pete u istoj boji

Mnoge žene beže od ovoga osim ako nije u pitanju crn boja, a istina je zapravo da ako ste obučeni od glave do pete u npr. belu ili bež boju to može izgledati izuzetno dobro a vizuelno vas čini mršavijom i višom.


V izrez

Ovakav izrez ne samo što naglašava dekolte, već i ceo taj deo. Vrat i lice će vam izgledati izduženije a samim tim i mršavije.

A photo posted by Blake Lively (@blakelively) on

Komentara
Očitavanje..