Smršala je 4 kg za 5 dana od biljke koju SVI IMAMO KOD KUĆE!

Koristite je svakodnevno ali kao začin a ni ne znate kakva čuda čini.
Mnoge žene koriste peršun kao dodatak svakodnevnim jelima. Ova sveža i aromatična biljka ne samo da hrani daje poseban ukus i aromu već je i dodatno obogaćuje vitaminima.

Međutim, malo je poznato da je peršun sjajan diuretik, smanjuje otok, čisti urinarni trakt i pomaže kod mnogih drugih zdravstvenih problema.

profimedia-0173232894_1
Na Balkanu je zastupljen napitak koji se pravi od ove moćne biljke a koji nam pomaže da na prirodan način smršamo. Napitak radi po principu izbacivanja viška tečnosti iz organizma i što je važno ne narušava prirodnu ravnotežu elektrolita u telu.

Dole navedena količina sastojaka je namenjena za jednodnevno korišćenje, međutim trudnice i osobe sa hroničnim oboljenjima bi pre upotrebe trebalo da se posavetuju sa lekarom. Takođe, ne preporučuje se povećavanje doze zbog izraženog diuretičkog efekta.

Sastojci:

5 supenih kašika isitnjenog lista peršuna
1 litar vode

Priprema:

Stavite vodu da proključa pa prelijte peršunov list i poklopite. Ostavite 20-ak minuta da odstoji pa procedite. Napitak bi trebalo piti u toku celog dana.

fitnes
Peršun iz organizma uklanja toksine i ubrzava metabolizam. S obzirom, na efikasnost ovog napitka, ne preporučuje se da ga uzimate više od pet dana uzastopno. Za održavanje procesa mršavljenja, pridržavajte se pravilnog režima ishrane.

Komentara
Očitavanje..