Horor: Indi obukla zavesu umesto pantalona

Kako se lepa Nikolina skockala za Leonardovu žurku i šta se desi kada Indi obuče zavesu umesto pantalona, otkrivamo u današnjem modnom žiriju!

INDIRA ARADINOVIĆ – OCENA 1

Umesto da se trudi da višak kilograma prikrije odgovarajućom garderobom, Indi radi baš suprotno. Ona je u noćni provod krenula u kombinezonu koji je istakao sve ono što ne treba. Karneri na dekolteu vizuelno su povećali njeno veoma bujno poprsje, a ovakve providne nogavice od čipke ne bi lepo izgledale ni na nekoj mršavici, a kamoli na Indi. Sve u svemu, jedan veliki modni promašaj.

ANA SEVIĆ – OCENA 2

Znate kako nam već godinama modni gurui ispiraju mozak sa onim savetima “nosite teksas na teksas i izgledaćete VAU“? Nije da nema istine u tome, ali kod takvih kombinacija treba biti veoma oprezan. Ana se nije baš proslavila. Košulja je dobra, ali ova boja farmerki izgleda veoma jeftino pogotovo u kombinaciji sa vrtoglavim platformama kakve je pevačica obula. Može to mnogo bolje.

SUZANA PERIĆ – OCENA 3

117179_poznate-licnosti-u-banji-vrujci-060716-ras-foto-milorad-milankovic-29_630x0

Suzana ima fenomenalnu liniju i jako nam se dopada ova lagana letnja haljinica. Pojas je apsolutni višak, a nismo oduševljeni ni ovim čizmicama sa otvorenim prstima. Uz bolje aksesoare ovo bi bio odličan letnji stajling, ali ovako je jedva prosečan.

NIKOLINA PIŠEK – OCENA 4

Nikolina je bila jedna od retkih ličnosti sa naših prostora koja je prisustvovala gala žurki koju je organizovao Leonardo Dikaprio. Lepa voditeljka potrudila se da stajlingom privuče pažnju, ali je ipak malo preterala. Da je bilo manje izreza na haljini, Nikolina bi izgledala jednako seksi pa nam se čini da joj ovoliko izazovan stajling nije bio potreban. Bilo kako bilo, izgledala je prelepo.

JOVANA NIKOLIĆ MIŠKOVIĆ –OCENA 5

117178_jovana-nikolic-ras-foto-petar-markovic-68_630x0

Otkako se pojavila na našem estradnom nebu, Jovana ima besprekoran stil. Crna haljinica od čipke i sandale na pertlanje odlično joj stoje, a prsluk od teksasa dao je celoj kombinaciji jednu ležernu notu i napravio odličan kontrast. Šminka i frizura su kod Jovane uvek na mestu i ovoga puta joj zaista nismo našli manu.

Žena

Komentara
Očitavanje..