One znaju kolika je moć naočara za sunce! A vi?

Čim stavite tamne naočare za sunce dobijete instant šik izgled.

U modi su najrazličitiji modeli od predimenzioniranih, futurističkih, mačkastih, okruglih, klasičnih… Svi ih volimo a zvezde ih obožavaju. Kako i ne bi kad znaju koliko je moć tog malog modnog aksesoara.

 

Gigi ima veliku kolekciju naočara, od klasičnih do ultramodernih

GIGI HADID

Gigi Hadid nosi ultramoderne naočare sa ramovima “cat eyebrows” oblika, odnosno mačijih obrva. Dizajn brenda Fendi oduševio je i Karli Klos i Kejt Hadson.

 

Rijana zna da uživa

 

RIJANA
Iako ima ogromnu kolekciju brendiranih predskupih naočara za sunce, Rijana je jedne i sama dizajnirala i to  za modnu kuću Dior.

 

Riz Viterspun preferira ženstveni izgled mada se odlično snalazi i u opuštenim kombinacijama

RIZ VITERSPUN
Riz je izabrala okrugle retro sa debelim ramovima i znate šta,  odlično joj pristaju. Nežna plavuša odlučila se za ramove u pastelnoj boji koji odlično izgledaju uz njenu svetlu kosu a celokupan utisak naglasila je karminom u ciklama boji. Bravo Riz.

 

Dženifer dolazi na set u opuštenom izdanju

 

DŽENIFER LOPEZ

Dženifer brani boje dama koje su verne klasičnom neprevaziđenom avijator modelu. Ako postoji univerzalni model naočara za sunce koji lepo stoji svima i ne priznaje starosnu diskrimaniciju to su svakako ove naočare.

 

 

 

OLIVIJA PALERMO

Olivija Palermo odlučila se damski model blago mačkastih linija koje je uklopila uz boju kose i bluzu čime je bez imalo muke postigla sofisticirani izgled.

Tamne naočare za sunce  apsolutno su neophodne u letnjim mesecima. Štite od jakog svetla a prečica su do atraktivnog izgleda i kad niste u top formi.

 

Žena

Komentara
Očitavanje..