Horoskop za vikend: šta će nas naučiti Mesec u znaku Bika (do 10. septembra 2017. godine)

Horoskop za vikend obeležava naglasak na jednostavnim životnim zadovoljstvima i zahvalnost za ono što trenutno imamo.

Horoskop za vikend savetuje vam da se posvetite jednostavnim zadovoljstvima.

U petak, 8. septembra Mesec je u Ovnu te je u opoziciji s Jupiterom u Vagi (koji je u tom znaku do 10. oktobra), koji je pak u trigonu s Venerom u Lavu. Takva kombinacija daje osećaj velike lične sigurnosti pa ćete želeti da preduzmete kakvu akciju, kaže astrolog Gregory Scott. Zbog inkonjunkcije Meseca i Marsa u Devici nećete vam biti previše stalo do mišljenja drugih ljudi, stoga učinite svestan napor da budete obazrivi kako nekoga ne biste uvredili.

Mesec u subotu poslepodne ulazi u znak Bika. Merkur takođe menja znak i prelazi u Devicu. Zbog retrogradne faze, koja je netom prošla, Merkur ove godine mnogo vremena provodi u Devici – osam nedelja. Budući da je Merkur vladar Device, jako je srećan kad je tom znaku, ističe Gregory Scott. U subotu ćete zahvaljujući naglasku na zemljanim znakovima jako ceniti praktična i jednostavna zadovoljstva u životu, biti zahvalni na malim stvarima i uživati u njima.

Komunikacija je manje ‘bombastična'“, kaže astrolog, objašnjavajući kako, kad je Merkur u Lavu, postoji tendencija da se stvari naduvaju, da se glasno komunicira, pa i preteruje. Merkur u Devici potpuno je drukčiji – on informacije podrobno analizira, jednu po jednu. Stoga je i komunikacija sad analitična i usmerena na činjenice.

U nedelju je Mesec u Biku u sekstilu s Neptunom u Ribama te trigonu sa Suncem u Devici. „Nedjelja je još jedan dan ispunjen jednostavnim zadovoljstvima i sposobnošću da se uživa u njima“, kaže G. Scott. Odlazak u prirodu, ležanje u travi, druženje s obitelji, piknik… – ovaj je dan savršen za bilo šta jednostavno što će vam biti prijatno i usrećiti vas.

Nedelja je dan za uživanje u malim stvarima i jednostavnim životnim zadovoljstvima. Celi vikend biće izražen osećaj zahvalnosti, zahvaljujući čemu ćete biti u stanju da vidite sve ono pozitivno u tim malim stvarima, da ih cenite i uživate u njima.

 

 

Izvor/Autor Sensa klub
Komentara
Očitavanje..