HOROSKOPSKI ZNAK OTKRIVA: Evo zbog ČEGA nemate sreće u LJUBAVI

Saznajte razlog i promenite se na bolje…

Jeste li se ikad zapitali zašto vam i dalje slamaju srce osobe koje tvrde da vas vole? Nije li problem možda u vama, a ne u drugoj osobi? Sudeći prema našem horoskopskom znaku, posedujemo dominantne crte ličnosti koje nas čine idealnim partnerom za nekoga, ali koje u isto vreme znaju i oterati od nas osobe s kojima nismo kompatibilni.

 

Kad su u pitanju ljubavne veze, naši karakteri objašnjavaju zašto se u nas lako zaljubiti, ali i zašto se dešava da od sebe oteramo neku osobu.

Ovo su najčešći razlozi zbog kojih se većina partnera teško nosi s nama, sudeći prema našem horoskopskom znaku.

kineski-horoskop
Ovnovi su neovisni i fokusirani na sebe. Oni jesu simpatični i puni energije, ali u jednom periodu veze njihovi će partneri otkriti njihovu stranu koja zna prilično da nervira i frustrira – Ovnovi su impulsivni, što predstavlja poseban problem kad njihov partner pokušava da napravi neki kompromis.

 

Bikovi su tvrdoglava bića i pomalo cepidlake, zbog čega znaju “dići nos” i duriti se duže nego što to zapravo ima smisla. Ovo znači da, čak i kad se druga strana izvinila, oni će i dalje biti nezadovoljni i radije ostati ljuti dok ne “isteraju svoje”. Ovo može biti izuzetno frustrirajuće za osobu s kojom su u vezi.

Blizanci su slobodne duše koje ne dopuštaju da ih sve sputava i veže, pa čak ni u vezi. Oni uvek žele da osećaju slobodu da flertuju i otvoreno pokazuju interes i za druge osobe. Teže otvorenoj vezi, no ukoliko je njihov partner monogaman, onda ova veza najverovatnije neće potrajati dugo.

profimedia-0034659907
Rakovi su generalno neovisni i mogu se osloniti na sebe, te vole da paze na druge. No, kad je u pitanju veza, tu su u stanju da pokažu svoju zavisnu stranu. Što im je više stalo do partnera, to postaju posesivniji, ljubomorniji i teritorijalniji, pa umesto ljubavi, znaju preterano gnjaviti i smarati partnera.

I iako su Lavovi jedna od najlojalnijih bića koja možete imati kraj sebe, njihova taština i ego ponekad znaju stati na put uspešnoj vezi. Oni će se nastaviti svađati samo kako bi dokazali da su upravu, bez obzira na to koliko se mali i beznačajan činio argument.

 

Device su analitične i skeptične, vrlo opasna kombinacija. One imaju običaj analizirati ne samo vlastite emocije, nego i partnerove. Čak i mala naznaka sumnje će ih naterati da odustanu i zaključe kako je ta veza nemoguća, čak i ako to nije tako i ako se stvari daju popraviti.

profimedia-0034651239
Vage su jedne od najvećih idealista zodijaka, a krasi ih i taština. One traže izazove, nekoga za koga veruje da ga mogu “popraviti” i napraviti od njega idealnog partnera, te kako bi se naknadno mogli hvaliti svojim uspehom. Ovo naravno najčešće ne uspeva jer partner ne želi da se “popravlja”.

 

Škorpije su lojalne i strastvene, što je idealno za ljubavnog partnera. Ali baš poput Rakova, u vezama znaju biti posesivne i ljubomorne, te mučiti partnera svojim manipulativnim metodama. Pored toga, izuzetno su zahtevne i od svog partnera očekuju da odgovori na sve njihove potrebe.

Strelci su avanturistički nastrojeni i vole slobodu. Obožavaju zabavu i uzbuđenje, te znaju imati apsurdno velika očekivanja od partnera.

profimedia-0034660923
Jarčevi vam ne daju svoje poverenje tek tako, a morate ga zaslužiti kako bi vas pustili u svoje živote. Mogu im se približiti samo vrlo strpljive i snažne osobe koje su spremne da probijaju njihove zidove, kako bi Jarčevima dokazale svoju posvećenost. Nažalost, nisu svi spremni na ovu misiju.

Vodolije su duhovite i inteligentne i domišljate, tip partnera koji se ne boji da iskreno, otvoreno i pomalo nepromišljeno kaže svoje mišljenje. I iako se na početku ova osobina može činiti privlačnom, nakon određenog vremena može početi nervirati njihovog partnera.

 

Ribe su jedan od najemotivnijih znakova u zodijaku. Novom partneru je često vrlo teško voleti Ribu jer ona najčešće pati za nekom davnom neuzvraćenom ljubavi. S vremenom te fantazije Riba može početi projicirati na novu osobu, što partnera dovodi u nezgodan položaj.

 

SD

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

Ova veb lokacija koristi kolačiće da poboljša vaše iskustvo. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete da odustanete ako želite. Prihvati Opširnije