HOROSKOPSKI ZNAK OTKRIVA: Evo zbog ČEGA nemate sreće u LJUBAVI

Saznajte razlog i promenite se na bolje…

Jeste li se ikad zapitali zašto vam i dalje slamaju srce osobe koje tvrde da vas vole? Nije li problem možda u vama, a ne u drugoj osobi? Sudeći prema našem horoskopskom znaku, posedujemo dominantne crte ličnosti koje nas čine idealnim partnerom za nekoga, ali koje u isto vreme znaju i oterati od nas osobe s kojima nismo kompatibilni.

 

Kad su u pitanju ljubavne veze, naši karakteri objašnjavaju zašto se u nas lako zaljubiti, ali i zašto se dešava da od sebe oteramo neku osobu.

Ovo su najčešći razlozi zbog kojih se većina partnera teško nosi s nama, sudeći prema našem horoskopskom znaku.

kineski-horoskop
Ovnovi su neovisni i fokusirani na sebe. Oni jesu simpatični i puni energije, ali u jednom periodu veze njihovi će partneri otkriti njihovu stranu koja zna prilično da nervira i frustrira – Ovnovi su impulsivni, što predstavlja poseban problem kad njihov partner pokušava da napravi neki kompromis.

 

Bikovi su tvrdoglava bića i pomalo cepidlake, zbog čega znaju “dići nos” i duriti se duže nego što to zapravo ima smisla. Ovo znači da, čak i kad se druga strana izvinila, oni će i dalje biti nezadovoljni i radije ostati ljuti dok ne “isteraju svoje”. Ovo može biti izuzetno frustrirajuće za osobu s kojom su u vezi.

Blizanci su slobodne duše koje ne dopuštaju da ih sve sputava i veže, pa čak ni u vezi. Oni uvek žele da osećaju slobodu da flertuju i otvoreno pokazuju interes i za druge osobe. Teže otvorenoj vezi, no ukoliko je njihov partner monogaman, onda ova veza najverovatnije neće potrajati dugo.

profimedia-0034659907
Rakovi su generalno neovisni i mogu se osloniti na sebe, te vole da paze na druge. No, kad je u pitanju veza, tu su u stanju da pokažu svoju zavisnu stranu. Što im je više stalo do partnera, to postaju posesivniji, ljubomorniji i teritorijalniji, pa umesto ljubavi, znaju preterano gnjaviti i smarati partnera.

I iako su Lavovi jedna od najlojalnijih bića koja možete imati kraj sebe, njihova taština i ego ponekad znaju stati na put uspešnoj vezi. Oni će se nastaviti svađati samo kako bi dokazali da su upravu, bez obzira na to koliko se mali i beznačajan činio argument.

 

Device su analitične i skeptične, vrlo opasna kombinacija. One imaju običaj analizirati ne samo vlastite emocije, nego i partnerove. Čak i mala naznaka sumnje će ih naterati da odustanu i zaključe kako je ta veza nemoguća, čak i ako to nije tako i ako se stvari daju popraviti.

profimedia-0034651239
Vage su jedne od najvećih idealista zodijaka, a krasi ih i taština. One traže izazove, nekoga za koga veruje da ga mogu “popraviti” i napraviti od njega idealnog partnera, te kako bi se naknadno mogli hvaliti svojim uspehom. Ovo naravno najčešće ne uspeva jer partner ne želi da se “popravlja”.

 

Škorpije su lojalne i strastvene, što je idealno za ljubavnog partnera. Ali baš poput Rakova, u vezama znaju biti posesivne i ljubomorne, te mučiti partnera svojim manipulativnim metodama. Pored toga, izuzetno su zahtevne i od svog partnera očekuju da odgovori na sve njihove potrebe.

Strelci su avanturistički nastrojeni i vole slobodu. Obožavaju zabavu i uzbuđenje, te znaju imati apsurdno velika očekivanja od partnera.

profimedia-0034660923
Jarčevi vam ne daju svoje poverenje tek tako, a morate ga zaslužiti kako bi vas pustili u svoje živote. Mogu im se približiti samo vrlo strpljive i snažne osobe koje su spremne da probijaju njihove zidove, kako bi Jarčevima dokazale svoju posvećenost. Nažalost, nisu svi spremni na ovu misiju.

Vodolije su duhovite i inteligentne i domišljate, tip partnera koji se ne boji da iskreno, otvoreno i pomalo nepromišljeno kaže svoje mišljenje. I iako se na početku ova osobina može činiti privlačnom, nakon određenog vremena može početi nervirati njihovog partnera.

 

Ribe su jedan od najemotivnijih znakova u zodijaku. Novom partneru je često vrlo teško voleti Ribu jer ona najčešće pati za nekom davnom neuzvraćenom ljubavi. S vremenom te fantazije Riba može početi projicirati na novu osobu, što partnera dovodi u nezgodan položaj.

 

SD

Komentara
Očitavanje..