MOMCI KONAČNO OTKRILI: Koliko je ZAISTA važan broj muškaraca sa kojima je žena spavala?

Iznenadićete se.

Iako na ovu temu postoje brojne rasprave, nekoliko muškaraca je konačno dalo konkretan odgovor na pitanje koliko je važan broj muškaraca sa kojima je žena spavala pre njih.

 

Ivan, 27

„Nikada to nisam pitao ni jednu devojku, ali svaka je sama htela da započne tu temu i svaka me je pitala s koliko sam ih bio pre nje. Muškarcima nije važno s koliko je njih žena bila pre njih, jer ne vide problem u tome da žena ima seksualnu prošlost, barem sam ja tog mišljenja“.

par_2
Marko, 24

„Iskreno, bilo bi mi drago da sam svojoj devojci prvi, ali za mene broj njenih partnera ne radi preveliku razliku. Znam da nije samo mene čekala sve vreme, kao što nisam ni ja nju“.

 

Mladen, 24

„Zavisi od broja. Naravno da je normalno da devojka ima popis muškaraca s kojima je bila pre mene, ali ako je taj popis poprilično dugačak, ne mogu reći da bi mi to bilo drago. E sad, postavlja se pitanje gde je granica između normalnog i dugačkog popisa, a na to pitanje nemam odgovor“.

profimedia-0007453147
Milan, 24

„Znam da bi sad bilo pametno reći da nije važno, ali ne mogu glumiti da baš nije važno. Kada bih saznao da je moja devojka imala puno muškaraca pre mene, ne bi mi bilo baš prijatno. Nekako bih imao osećaj da je prljava, koliko god to glupo zvučalo“.

 

SD

Komentara
Očitavanje..