Intimni odnos sa mužem bio je dobar DOK ME NIJE PREVARIO, sada NE MOGU DA SE UZBUDIM“

Prevarena žena

Pročitajte šta joj je psihoterapeutkinja odgovorila.

Žena (45) javila se psihoterapeutkinji koja putem britanskog portala „The Sun“ savetuje ljude šta da urade kada naiđu neki životni problemi.
Žena joj je objasnila da je se*sualni život sa suprugom bio odličan sve dok nije otkrila da je sa drugim ženama razmenjivao golišave fotografije i se*ualne poruke. Iako nije ništa fizički imao sa njima, ona smatra to nekom vrstom prevare.
prevara

prevara
Foto: Profimedia
– Nije se vidjao sa njima, ali sa jednom je razmjenjivao fotografije, a sa drugom poruke na temu se*sa. Od kada sam to saznala, ja ne mogu da doživim orgazam tokom našeg odnosa, a on ima problem s erekcijom. Zajedno smo deset godina, ne znam šta možemo uradititi da vratimo strast u naš odnos i popravimo stvari – pitala je.

 

Morate komunicirati kako biste oboje razumeli šta je njega dovelo do takvih poteza. Je li ti se iskreno izvinio? Jeste li razgovarali o tome kako možete popraviti vezu? Mislim da oboje morate nešto promeniti kod sebe. Što se tiče samog se*sa, morate se vratiti stvarima koje ste radili pre, kada je bilo najbolje – kaže psihoterapeut.
veza

Foto: Profimedia

 

Foto Profimedia
Izvor/Autor SrbijaDanas
Komentara
Očitavanje..