Irina je otkrila tajnu svoje lepote, ali i nešto što nismo očekivali

Bredli Kuper, Kristijano Ronaldo i milioni drugih mušrakaca na svetu očarani su lepotom Irine Šajk. Svesna svojih kvaliteta, Irina nam se zadovoljno smeška sa naslovnica najpoznatijih magazina na svetu. Deluje tako savršeno da prosto ne možete da ne pomislite da je gentika baš častila. Ipak, i seksi Ruskinja mora da se trudi da sačuva svoju lepotu.
Za majsko izdanje magazina „W“, tridesetogodišnja lepotica otkrila je svoje male tajne, rituale i navike kada je nega u pitanju. I ne samo to.

Otkrila nam je još jednu zanimljivu stvar. Dok leži u kadi najviše voli da čita Fjodora Mihajloviča Dostojevskog. Njen izbor je jedno od najpoznatijih dela slavnog pisca – „Idot“. Pored redovnog spa brčkanja uz dobru literaturu, Irina uživa i u pilatesu, a savršeno meku kožu neguje kokosovim uljem.

Još nekoliko Irininih malih „bjuti“ pravila:

Iz kuće nikada ne izlazi bez: Naočara.
Lepota iznutra: Organski proteinski napitak.
Režim vežbanja: Džudžicu i pilates.
Užina: Mango ili kefir.
Rituali za negu kože: Kokosovo ulje koje nanosi na vlažnu kožu odmah nakon tuširanja.
U koferu uvek nosi: Kremu za sunčanje, kupaći kostim, kada putuje masažer za lice i karmin za veče.
Najbolji savet: Ujutru uvek istrljaj lice kockom leda. Skloni se od sunca i zapamti da kožu ženu vratu, rukama i licu je jako osetljiva i brzo stari, pa uvek nanesi kremu sa visokim faktorom zaštite na ta područja.
Ishrana: Da bi njene koža blistala uvek jede mnogo zelenog povrća i pije pilule sa ribljim uljem.

 

ŽENA

Komentara
Očitavanje..