Prins je voleo mnoge, ali njega su volele lepe i talentovane žene

„Znam da si dobra, curo, mislim da želiš da krenem dole“… Tako ide jedna od njegovih najseksi stvari „Head“. Po pesmama, reklo bi se da je žene doživljavao samo kao objekte za postizanje seksualnog zadovoljstva, ali mizoginija je samo površan utisak. Njegova muzika u stvari govori da žene imaju iste seksualne potrebe kao muškarci. Da je seks super, da žena sme i treba da ga želi.

Da nema ničeg sramnog u tome ako je žena seksualno iskusnija od muškarca.

On sam je voleo iskusne, slobodne žene. Nije se plašio da im se potčini i da pusti da one vode.
Njegov život obeležile su ne samo lepe već i talentovane žene. Koliko ih je imao, to niko ne zna, ali se zna za njih 23. Bio je sa Madonom, Karmen Elektrom, Šerilin Fen, Kim Besindžer…

104996_madona-profimedia0126049507_630x0

Poslednja je odbila da otkrije bilo šta o njihovom ljubvanom životu jer se „Princu, koji veoma štiti svoju privatnost, to ne bi dopalo“.

I zaista, Princ je bio tip o čijem ličnom životu se nikad nije mnogo znalo. Bio je tajanstven.
Ženio se i razvodio dva puta.

Njegova prva žena bila je Mejt Garsija, američka trbušna plesačica, koreograf, glumica i pevačica. Njoj je posvetio pesmu „The Most Beautiful Girl in the World“ u čijem spotu se i ona pojavljuje. Venčali su se 1996, na Dan zaljubljenih.

Dva meseca kasnije Mejt je saznala da je trudna. Bila je presrećna i jedva je čekala bebu. Dobili su sina, ali je dečak umro posle dve nedelje jer je rođen sa Fajferovim sindromom , retkim genetskim oboljenjem koje utiče na kosti lobanje. Kasnije su izgubili i drugo dete, a tragedije koje su ih pogodile uništile su njihov odnos. Razišli su se na treću godišnjicu braka, 1999, a razveli se 2000.

Godinu dana pre razlaza sa Mejt, Princ je upoznao Manuelu Testolini. Ona je postala njegov asistent, ali sve vreme se šuškalo da je više od toga. Čim je poništio prvi brak, Princ je počeo da ide sa Mani na časove proučavanja Biblije kod Jehovinih svedoka. Venčali su se na Havajima 2001. po običajima sekte.

Da sve bude ovako, puno je uticala smrt Prinčeve majke, džez pevačice Mattie Shaw. Njene dve poslednje želje bile su da se Princ bude Jehovin svedok, kao što je to i ona bila većinu svog života, i da ga vidi oženjenog. Tako se Princ fatalno vezao za Mani. Nije se odvajao od nje nedeljama pred majčinu smrt. A onda, pet godina kasnije, neočekivano za sve, njih dvoje su se razveli. Pretpostavlja se da je Manuela inicirala razvod, mada se ne to zna tačno, kao što se ne zna ni zašto je taj brak propao.

Jedino što je ona ikada rekla na tu temu bilo je: „Život s Princom je rolerkoster“.

110404_profimedia0217744975_630x0

Poslednja Pričeva devojka bila je Bria Valente, 31 godinu mlađa od njega. Imala je 17 kad su se upoznali i kada ju je Princ, kao mladu pevačicu, uzeo pod svoje okrilje. Producirao je njen debitantski album „Elixer“, za koji je rekao: „Muzika jeste gadna, ali nije prljava. I nije površna. Ne promoviše promiskuitet. Bria peva o svom ljubavniku, koji će možda biti njen životni partner.“

 

U jednom od retkih intervjua koje je dao (Dejli miror, 2010), rekao je da se Bria priključila Jehovinim svedocima čim su ušli u vezu. Ostavila ga je 2013. i udala se za drugog.

Komentara
Očitavanje..