Iskustvo žena otkriva NEOBIČNU TEHNIKU za postizanje višestrukih orgazama

Ah, taj čudesni ženski orgazam… Takva magična misterija koja zbunjuje ova pola vekovima… A tek višestruki orgazmi? Još magičniji i još misteriozniji…

Međutim, sada nam u razotkrivanju ove misterije pomaže nova studija platforme „OMGYES“, koju je predvodila Debi Herbenik. Ona je u cilju istraživanja ispitala 1.055 žena između 18 i 95 godina. Otkrili su da je svega 47 odsto ispitanica u životu doživelo višestruki orgazam.

Interesantan deo tek sledi: većina ovih žena je posle prvog višestrukog orgazma koristilo drugačiju tehniku za postizanje sledećeg. To bi značilo da trik za dostizanje onoga za čime većina žena žudi nije u pronalaženju jednog metoda i njegovoj primeni jer je bio delotvoran prvi put. Trik je zapravo u menjanju stvari.

Studija navodi da svi oni koji veruju da ne bi mogli da dostignu višestruki orgazam jer su previše osetljivi posle klimaksa zapravo mogu nastave i dodatno da produže svoje zadovoljstvo.

Preporučuje se prelazak na lakše, nežnije pokrete posle prvog dostignutog orgazma kako bi se omogućio sledeći talas zadovoljstva.

orgasm-mila-kunis

Here’s the secret to multiple orgasms

Posle orgazma 53 odsto žena koje su uspele da dostignu višestruki orgazam se vraća na prethodne pokrete – na manje osetljive delove ili na nežnije pokrete. Zatim mnoge dođu do drugog orgazma menjanjem tehnike koja je uspela u prvom orgazmu – navode autori studije.

Veliki pomak u ovom istraživanju je otkriće da se telo tretira posle prvog orgazma kao da je potpuno drugo telo, sa drugačijim željama.

Ispostavlja se da žene ne bi trebalo da govore „nemoj da staneš“ već „nastavi dalje pa radi nešto potpuno drugačije molim te i hvala“.

Neverovatno, zar ne?

Žena

Komentara
Očitavanje..