Otkrivamo: zašto je nekim ženama teško da dožive ORGAZAM

Glavni krivac za teško postizanje orgazma je naša anatomija, barem prema najnovijem istraživanju sprovedenom na Medicinskom fakultetu u Indijani! Ovo saznanje obara dosadašnje tvrdnje da na ženski orgazam utiču samo naš odnos i stav prema seksu.

Kod muškaraca je stvar drugačija: erekcija je pod kontrolom parasimpatikusa, dakle nije potpuno voljna radnja. To zapravo znači da je mušku erekciju, kao i ejakulaciju, priroda uredila sama. Njima od anatomije praktično ništa ne zavisi.

Međutim, kod žena je drugačije. Konstitucija ženskih genitalija, kao i to kako će penis ili neki drugi stimulans prodreti u njih, prilično je važno, objašnjava dr Elizabet Emhart, profesorka na Medicinskom fakultetu u Indijani.

U načelu, ističe ona, istina je da naš seksualni život prilično zavisi od našeg stava, otvorenosti, samopouzdanja, poverenja u partnera, ali ne samo od toga.

Studija koju su sproveli pokazuje da naš doživaljaj seksa, kao i postizanje orgazma, zavisi i od same anatomije i da žene, zapravo, ne mogu da kontrolišu kvalitet svog seksualnog života u onoj meri u kojoj bi htele.

Probajte OVU neobičnu tehniku za postizanje orgazma, možda upali!

Ovo otkriće je za lekare prilično važno, a stručni tim sa Univerziteta u Indijani i klinike „Mejo“ nastaviće da istražuje dalje.
Interesantno je da su, proučavajući ovu temu, došli i do iznenađujućeg saznanja – da je mnogo više žena raspoloženo za pružanje oralnog seksa muškarcima nego što su muškarci spremni da ga pruže ženama. Zapravo, žene ga pružaju muškarcima čak i kada se to od njih uopšte ne traži.
Da li oni vole oralni seks, ne dovodimo u pitanje, ali ostaje pitanje da li mi to zaista toliko želimo?

Žena

Komentara
Očitavanje..

Ova veb lokacija koristi kolačiće da poboljša vaše iskustvo. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete da odustanete ako želite. Prihvati Opširnije