ISPOVEST OČAJNICE: Imam mlitavog muža, pa sam našla ljubavnika sa OGROMNIM PENISOM…

Usledio je vatromet.

Udala sam se mlada i bila sam jako zaljubljena, znate već tu priču. Bez iskustva i „predznanja“ o seksu, mislila sam da to tako treba – mlitavo, bez strasti, kratko, da ne traje duže od 5 minuta. I orgazam svake prestupne godine. Ovaj moj smušeni muž nije znao ni gaće da mi skine kad smo se upoznali, posle se malo izveštio, ali to nije bilo dovoljno… jednostavno, nema ni želje ni talenta.

Jednog dana mi je stvarno prekipelo, a bogami sam mu dala kredita, dve godine da nauči nešto.

Seks na stolu Foto: Profimedia
Upoznala sam jednog markantnog tipa, koji mi se svideo na prvi pogled, pa sam posle drugog viđanja sa njim odlučila da ga probam. Majko mila!

Kada me je taj dohvatio, konačno sam shvatila šta je pravi muškarac. U hotelskoj sobi smo se našli, zamalo da polomimo krevet. Majstor za seks! Kada je stavio u mene svoj veliki, tvrdi penis, samo što se nisam onesvestila. Pa, skupilo se.

Imam paralelenu vezu s njim već dve godine. Samo jednom zamalo da me muž ulovi. Došla sam kući, još zajapurena od seksa sa mojim bajom, kada me je muž upitao: „Šta ti je to?“ Imala sam belu fleku na kragni, od sperme, jel’ te. Rekla sam mu da sam jela sladoled.

– Nemoj bre tako uflekana na ulicu – rekao je, i nastavio da klopa sarme.

Što se njega tiče, super mu je, samo da ima šta da klopa. Što se mene tiče, zadovoljena sam na sve načine. Svi lepo, svima dobro.

SD

Komentara
Očitavanje..