U KOJOJ POZI ZASPITE SA PARTNEROM? Ovo su 8 POLOŽAJA koji otkrivaju mnogo O VAŠOJ VEZI

Prepoznajte se.

Kako vi spavate sa svojim dragim? Ne mislimo na poze, već u kom položaju zaspite u krevetu? Dobro razmislite, jer to dosta govori o tome kakva je vaša veza.

U vezi su jako važna maženja, jer fizički kontakt omogućava ljudima da se što više opuste, osećaju sigurnost i bezbednost.

Predočavamo vam nekoliko položaja, uz to i objašnjenje, a vi se pronađite.

1. Zagrljaj medenog meseca

Ovo je najintimnija pozicija i vrlo je privlačna. Pokazuje da je par ludo zaljubljen jedan u drugog i žudi jedno za drugim sve vreme. Ovu poziciju koriste parovi kada osete jake emocije i ljubav ili nakon intimnog čina.

2. Obuhvatanje – poznatije i kao „kašika“

Ovo koristi većina parova i veoma je intiman položaj sa najviše fizičkog dodira. Ovaj položaj omogućava partneru da zaštiti drugog i takođe pokazuje poverenje. Daje osećaj blizine i bezbednosti i najbolja je pozicija za maženje.

3. Kolevka

Ovo je najromantičnija pozicija za spavanje i glava jednog partnera počiva na grudima drugog, sa prekrštenim nogama. Ovo najviše koriste novi romantični parovi. Ovaj stav pokazuje brižnost, odgajanje i intimni stav.

4. Klasična pozicija na ivicama

U ovom položaju parovi spavaju okrenuti jedan od drugog, sa prostorom između njih. Ovu poziciju koriste parovi koji su dugo zajedno. Označava odnos u kojem su partneri samouvereni i sigurni.

5. Lice uz lice

Kada spavate lice uz lice, to je nesvestan pokušaj da gledate partnera u oči tokom noći. Ako vam se desi da vam se partner približi na taj način, to znači da se oseća udaljeno i da želi da podeli sa vama intimnost.

6. Joda

Joda, takođe poznata kao obuhvatanje, ali sa zamenjenim partnerom. Ovo je pozicija kada partnerka želi da se njen partner oseća sigurno i bezbedno, jer čak i muškarci vole tako da se osećaju.

7. Fabio

Ako način na koji spavate izgleda ovako, onda to izgleda kao naslovna strana nekog ljubavnog romana. Fabio je strastven položaj gde su partneri zagrljeni i daje osećaj vatrene strasti.

8. Ogledalo

Ovaj položaj je kada ste nagnuti jedan ka drugom, ali se ne dodirujete. U suštini, vi ste toliko dugo zajedno, da ne morate ništa da dokazujete jedno drugom. Ovo najviše koriste parovi koji su dugo zajedno ili u braku.

SD

Komentara
Očitavanje..