Izlazak sa prijateljicama kao savršena prilika za opuštanje

G.N.O (Girls Night Out) postala je kultna skraćenica na engleskom govornom području koja nam svedoči o važnosti izlaska sa prijateljicama u životu svake žene. Žensko veče toliko je bitan aspekt slobodnog vremena žene da o tome svedoči i pop kultura koja peva o ovom fenomenu čak od 1983. (Toronto) pa do danas (Majli Sajrus) u istoimenim pesmama Girls Night Out

Druženje sa prijateljicama je za sve devojke prilika da se potpuno prepuste i budu bezrezervno svoje. Izlasci sa prijateljicama neretko postanu one uspomene i momenti koje pamtimo i prepričavamo godinama. 

U nastavku teksta razmotrićemo kako i gde možete organizovati i provesti svoje slobodno vreme i opustiti se sa svojim prijateljicama. Nadamo se da ćete dobiti nove ideje kako da začinite i dodate novosti u vaše omiljene zajedničke aktivnosti!

#1 Poseta nekom od najboljih klubova u gradu 

Kraj je radne nedelje i konačno ste zajedno sa svojim drugaricama, želite da obučete svoj omiljeni autfit i đuskate do kasno u noć… ali vam se čini da stalno posećujete jedna te ista mesta? Izdvojili smo nekoliko opcija po svačijem muzičkom ukusu, koje su garancija dobrog provoda!

Klub DOT je idealno mesto za ljubitelje R’n’B-a, hip hopa ali i haus i tehno muzike. Na ovom mestu možete uživati u sjajnoj atmosferi i muzici renomiranih domaćih i stranih DJ-eva. Ovo je pravo mesto za vaš izlazak ukoliko želite provod koji kombinuje alternativnu i mejnstrim kulturu, opuštenost ali i sjajan ambijent i okruženje.

Jedne ste od onih ljudi koji cene opuštenost, staru dobru kafanu i tamburice ali vam je i dosadio generički izgled kafana? Imamo rešenje za vas!

Kafana Pavle Korčagin nosi ime po glavnom liku iz knjige sovjetskog književnika Nikolaja Ostrovskog koji je bio jako popularan u generaciji starijih Jugoslovena, te vam to može dati ideju o tome kakav ambijent možete očekivati. 

Zanimljiv enterijer inspirisan komunističkim nasleđem predstavlja pravo mesto za opušteni izlazak sa prijateljicama uz fantastičnu klopu i živu muziku!

Ukoliko ste pak za živu muziku, ali i malo tvrđi zvuk, preporučujemo da posetite legendarni Wurst Platz. Wurst Platz se nalazi u samom srcu Beograda u urbanom kraju koji je inspirisan rokenrol kulturom i predstavlja pravu opciju za ljubitelje alternativne kulture!

Ukoliko vam je potrebno mesto za neku od posebnih noći u godini za doček je dobar Inter Hollywood, svečana sala u kojoj ćete uz dobru muziku i hranu ispratiti godinu koja prolazi. Prijatna atmosfera i ambijent ovog mesta biće fantastična prilika da vaše prijateljice i vi zajedno proslavite još jednu godinu vašeg poznanstva!

#2 Zajedničke aktivnosti za opušteno veče

Devojka koja baca kuglu u kuglani

Često zajedničke aktivnosti sa prijateljicama postanu neka vrsta rutine. Iako su večeri uz interne šale i izlaske na omiljena mesta posebno drage, slobodno vreme sa drugaricama je ujedno i prilika za neke novitete. 

Zašto ne bi zajedno otišle na veče stand up komedije? Ova popularna forma zabave sve je rasprostranjenija i kod nas, pa postoji mnoštvo klubova u gradu koji organizuju nastupe. U opuštenoj atmosferi i uz omiljeni koktel možete uživati i smejati se do kasno u noć!

Šta je pravo drugarstvo, ako ne i malo zdrave kompetitivnosti? Aktivnosti kao što su kuglanje, bilijar ili pikado predstavljaju odličnu priliku da se aktivno zabavite i možda otkrijete neki od svojih skrivenih talenata! Uz udobnu obuću i pivo možete rasterećeno uživati sa svojim drugaricama i naučiti nove veštine!

Sada i već ne tako nova atrakcija u gradu, ali svakako uvek interesantna opcija – escape room! Sve lažne profile sa društvenih mreža koje ste uspešno razotkrile sa svojim prijateljicama već su pokazali da ste uspešni detektiv, zahvaljujući njima uspele ste da se izbavite iz mnogo ograničavajućih veza. Ovo je sjajna prilika da promenite fokus istraživanja u rasterećenoj atmosferi pronađete tragove koji će vam pomoći da uspešno rešite misteriju i usput se dobro zabavite!

#3 Nekad je ipak najlepše kod kuće

Iza vas je naporna nedelja na poslu, ili vas je sustigao generalno ubrzani tempo života? Vreme je za pauzu! Pozovite drugarice na koktel veče gde ćete isprobavati nove recepture koktela i usput pročešljati najnovija dešavanja i tračeve.

Pozovite onu drugaricu koja zna da čita tarot ili gleda natal – ili još bolje zakažite online čitanje natala i proverite kako se slažete sa vašom najnovijom simpatijom!

Otvorite tu flašu viskija koju čuvate za posebne prilike i bacite se na stare dobre karaoke koje su uvek sjajan okidač beskrajnog smeha i zabave. Pevanje može pratiti i takozvani dance off gde ćete se konačno oslobiti sve negativne energije nakupljene tokom radne nedelje!

Nadamo se da su vas naši predlozi podstakle da organizujete nezaboravno žensko veče! Naravno, ne zaboravite da sve ovekovečite dobrim fotkama kako bi sačuvale svoje uspomene kojima ćete se rado vraćati i sećati ih se dugi niz godina!

Komentara
Očitavanje..