Iznenadićete se: Evo u kojim godinama su žene najbolje u seksu

Mnoge žene misle da kad prevale tridesetu gube seksualnu moć. Međutim, tek tada postaju zrele za prave seksualne avanture.

Možda mislite da je “mlađe – bolje”, ali žene u tridesetim su, dokazano, bolje u seksu od mlađih devojaka. Saznajte zašto je to tako.

Prihvatanje sopstvenog tela

Nakon što su u dvadesetim svaki dan stajale pred ogledalom i nervirale se oko izgleda, žene u tridesetim postaju svesnije svojih dostignuća i kvaliteta, pa se lakše mire s fizičkim nedostacima. Mršave manekenke i modeli iz časopisa i s televizije prestaju da budu merilo lepote, pa se svaka žena bolje oseća u sopstvenoj koži.

Seksualna moć

Prosečna žena do tridesete je već verovatno promenila nekoliko seksualnih partnera i upoznala se sa svojim navikama i željama u krevetu. Znajući šta može najbolje da je zadovolji, lako iznosi potrebe i fantazije, te se ne boji da ih traži tokom intimnih trenutaka. Isto tako ceni svoje ljubavne veštine i rado ih koristi.

Hemija

Budući da više nema nerealna očekivanja od svog tela, žena se i sama oseća seksualno privlačno. A to, naravno, utiče i na njeno seksualno samopouzdanje.

Komunikacija

Nakon godina čitanja o seksualnosti kroz članke i erotsku prozu, ženama više nije neprijatno da otvoreno razgovaraju sa svojim partnerima o temama iz spavaće sobe. Od ispunjenja sopstvenih maštarija, do vraćanja seksualnih usluga, muško-ženska komunikacija nikad nije bolje funkcionisala, naravno, na obostrano zadovoljstvo.

Užitak

Seks za ženu u tridesetim više nije dokazivanje, već užitak. Sad, kada imaju više iskustva s muškim mentalnim sklopom, žene lakše formiraju veze, pa se lakše opuštaju tokom odnosa. Što je duže par zajedno, bolje funkcioniše u krevetu. A ako seksualni život i zapadne u monotoniju, lakše je pokrenuti razgovor o tome i uvesti maštovite novotarije koje će vratiti zlatna vremena.

Privlačnost

Žene u svojim dvadesetim uglavnom zavode muškarce svojim fizičkim izgledom. No, kako vreme prolazi, dolaze profesionalni i lični uspesi zbog kojih postaju privlačne u novom kontekstu. U tridesetim više ne moraju da igraju samo na kartu telesne lepote, već i razvijenog intelekta. Samosvesnije i hrabrije, osećaju da su još interesantnije muškarcima.

Duge veze

U tridesetim mnoge žene ulaze u dugoročne veze, uključujući brakove. Ovo isto utiče na njihovo samopouzdanje, jer na podsvesnom nivou primaju poruku kako je neko spreman da provede čitav život s njima.

izvor: niskevesti.info

 

Komentara
Očitavanje..