IZNENADIĆETE SE: Ovih 10 komada ženske odeće muškarci najviše vole

Iako je najvažnije da se ono što nosimo sviđa prvenstveno nama, nije na odmet znati šta se dopada muškarcima.

Možda vaš muškarac ne zna šta je pončo ili pelerina, ali sigurno zna šta mu se dopada ili ne kada vidi na vama. U nekoliko anketa koje su sprovedene, a ticale su se ženske odeće, muškarci su izabrali 10 komada koji su po njihovom mišljenju najlepši ženski odevni predmeti.

1. Upadljivi duksevi

Glomazni i široki duksevi sa zanimljivim natpisima su među favoritima. Iako bismo možda pomislile da muškarci vole isključivo uske stvari koje jasno oslikavaju liniju ženskog tela, to nikako nije slučaj. Kako je većina rekla, ženama odlično stoje upravo ovakvi duksevi. To pokazuje opuštenu stranu žene, kao i njen osećaj za humor.


2. Farmerke sa visokim strukom

One akcentuju figuru i u njima zadnjica svake žene izgleda odlično. Pored toga su uske i lepe.

3. Glomazni džemperi

Ista stvar kao i sa duksevima. Muškarcima izgledamo seksi u glomaznom džemperu jer im se činimo opušteno, ali i kao da može svako da nam priđe bez straha.

4. Ženska odela

Odela svaku ženu čine ozbiljnom i profesionalnom. Takođe, dobro skrojeno žensko odelo raspaljuje njihovu maštu u kojoj nas vide kao „opasne šefice“.

5. Fedora šeširi sa širokim obodom

Ovaj šešir daje celokupnom izgledu retro-vajb koji se posebno sviđa muškarcima.

6. Trenerka

Kada kažu „trenerka“ ne misle na onu koju nosite kod kuće već na modele koji izgledaju elegantno i koji se mogu nositi uz štikle. Takva trenerka daje sportski, ali ujedno i seksi vajb koji je prirodan i opušten.

7. Atletski stajling

Helanke i bilo koji komad od likre su dobile veliko „da“ od strane muškaraca, što i nije iznenađujuće.

8. Majice sa slikom bendova

Muškarci često ne razumeju žensku modu, ali kada nas vide u glomaznim majicama sa slikom ili logom benda – onda im je sve jasno. Da su malo veće, možda bi ih i oni nosili.

9. Kombinezoni

U kombinezonima žene izgledaju kao seksi verzija ženskog vodoinstalatera, ali sa mnogo više stila.


10. Muška košulja

Muške košulje neodoljivo stoje svim ženama, nevezano za ostatak stajlinga. Takođe im se dopada što se između dugmića može videti malo kože.

Komentara
Očitavanje..