SAVET ISIDORE BJELICE: Ovako ona POBEĐUJE rak!

Životna borba. 

Spisateljica Isidora Bjelica se već četiri godine bori sa opakim kancerom, koji se nekoliko puta vraćao. Njen savet glasi – mislite pozitivno. 

– Pozitivne misli, smeh i ljubav. Važno je intenzivno živeti, radovati se svakom danu i raditi ludačke stvari. Ja se doteram, obučem u najlepšu haljinu i to mi digne seratonin kada mi je najteže. Kupala sam se u moru pod hemoterapijom, ljudi su se krstili, ali kako da odolim kada ne znam koliko još vremena imam. Nikada se nisam borila protiv bolesti, već za život – rekla je Isidora Bjelica za Alo.

Isidora Bjelica

Foto: Srbija Danas

Bjelica je rekla da joj je, po procenama lekara, ostalo još godinu dana života.

– Ja sam, inače, statistička greška, pa očekujem da to budem i sada – zaključila je Bjelica.

I njena drugarica po mukama, Dijana Milojković, nekadašnja mis i manekenka, kaže da se ne predaje u borbi protiv invazivnog raka materice i da njena bitka nije završena.

– Ja ne odustajem jer lek je svuda oko nas, samo ga treba pronaći. Trbea slušati svoj organizam i telo, raditi ono što mu najviše prija. Iz prirode uzimam sve ono što je zdravo i što može da mi pomogne. Organizam treba da bude u alkalnom stanju, a to možemo postići sirovom ishranom. Izbacila sam slatkiše, meso i mlečne proizvode, a nabacila osmeh – rekla je Milojkovićeva.

Komentara
Očitavanje..