Jogom do boljeg seksa

Joga ima puno pozitivnih uticaja na naše telo. Jedan od najboljih je svakako intenzivniji seksualni život

Joga poboljšava senzibilnost
Kao što sigurno znate, pravilno disanje u jogi je veoma bitno. Na taj način se oslobađamo i od stresa, što je jedan od bitnih preduslova za kvalitetan seksualni život. Vežbe disanja ubrazavaju protok krvi kroz telo i tako poboljšavaju vašu senzibilnost i samim tim intimni odnos sa partnerom.

Joga jača orgazme
Joga na orgazam deluje dvojako: jogom učvršćujete mišiće stomaka i ponih organa zbog čega su i orgazmi intenzivniji, istovremeno zahvaljujući jogi nauči ćete kako da opustite mišiće i prepustite se uživanju.

Joga povećava energičnost
Redovno vežbanje joge telu daje dodatnu energiju koja će vam pomoći da duže održite erekciju, ili doživite maratonsko vođenje ljubavi. Osm toga, pozitivne misle, optimistični stavovi i samopouzdanje, takođe mogu biti posledice joge, a poznato je da sve to ima direktan uticaj i na vaš seksualni život.

Joga vas uči da prihvatite svoje telo
Gipkost, koordinacija, ravnoteža tela i duha, nastali usled joge, višestruko će vam pomoći da poboljšate svoj ljubavni život. Neke poze, za koje ste ranije mislili da ih je nemoguće sprovesti, možda vam postanu lako izvodljive.

A tek joga koja se vežba u paru…

(Mondo.rs)

Komentara
Očitavanje..