KAKAV ĆE BITI SLEDEĆI PENIS SA KOJIM ĆETE IMATI SEKS? Horoskop otkriva šta vas čeka

Ribe nemaju sreće, Škorpiji je upala sekira u med, a Vodolija? Hmmm…

Kakvi posao, ljubav i zdravlje, evo horoskopa koji ste oduvek čekali.

Ovan
Opušten penis

Zaslužuješ opušten penis koji neće biti prezahtevan i tražiti nemoguće, već će uvek biti na raspolaganju i spreman da izađe u susret svakoj tvojoj želji – jer mu je svejedno.

Bik
Pametan penis

Ti želiš klasiku, a ima li šta klasičinije od pametnog penisa. Ne onog koji misli da sve zna, već onog koji će aktivirati i gornju glavu vlasnika kako bi ti pružio užitak za sva čula.

Blizanci
Transformers

Ovaj penis svoju pravu stranu neće pokazati odmah, već će rasti postepeno i bićeš jako razočarana ako budeš požurivala stvari. Prvo ćeš misliti da će biti užasan, ali daj mu koji minut i bićeš impresionirana.

profimedia-0168942634

penis Foto: Profimedia
Rak
Normalan

Možda neće biti ogroman, ali je savršenih proporcija i simetrije. Malo je nakrivljen na desnu stranu, a tip i te kako zna da ga koristi. Veliko nije uvek bolje.

Lav
Obrezani

Ovo je prilična retkost u našim krajevima, a ako naletiš na jedan, biće to krajnje interesantno iskustvo. Seks će trajati kraće jer je osetljiviji od neobrezanog, ali možemo da kažemo da će biti i slađe.

Devica
Penis na baterije

On jednostavno odiše savršenstvom. Možeš da biraš oblik, veličinu, pa čak i boju i brzinu vibracije. Što je najbolje, možeš da imaš seks sa njim kad god hoćeš i nikada te neće odbiti – sve dok ima snage u baterijama.
Vaga
Nakrivljeni penis

Malo ko je imao zadovoljstvo da se susretne sa njim. Seks sa njim je neverovatan jer tačno pogađa G tačku usled svoje zakrivljenosti.

Škorpija
Veliki penis

Mislimo veliki u svakom smislu. Seks sa njim će ili biti neverovatan ili potpuni promašaj, ali u ovom slučaju ne bi trebalo da kriviš penis, već njegovog vlasnika.

Strelac
Zarasli penis

Tip će biti seksi, mišićav i preplanuo. Međutim, onda ćeš saznati da toliku pažnju nije posvetio svojoj muškosti koja je malo zarasla. Ipak, ako uspeš da ga iskobeljaš iz mora stidnih dlačica, otkrićeš da je savršen.
Jarac
Super osetljivi penis

Nećeš znati da li da ga obožavaš ili mrziš. Sa jedne strane će tip završavati svoj deo posla previše rano i ostavljati te da čekaš da se ponovo vrati u raspoloženje, a sa druge, uz malo vežbe naučiće kako da traje duže i seks će biti neverovatan.

Vodolija
Emotivno nestabilan penis

On je uzbuđen i uvek spreman za akciju. Čak je i malo veći od proseka, ali ako u sred akcije čuje tužnu pesmu, smanjiće se i postati mlitav u sekundi. Njegove emocije i penis su povezani pa bi trebalo da se osiguraš da ništa negativno neće uticati na njih.

Ribe
Mikropenis

Da, ovakav penis zaista postoji. Iako seks sa njim neće biti neverovatan, predigra hoće jer će pokušati da nadoknadi sve svoje nedostatke. Negde izgubiš, a negde dobiješ – takav je život.

SD

Komentara
Očitavanje..