Kako da VODITE LJUBAV sa ženom do koje vam je stalo

 

Ne radi se samo o orgazmu. Zapravo, kod žena se nikad i ne radi samo o orgazmu, jer tu ne postoji ništa samo i usamljeno – doživljavanje orgazma povezano je sa celokupnim doživljajem sebe, partnera, značaja i smisla seksa, konekcije između telesne hemije i emocija. Ponekad je ženama potrebno da se isto kao i muškarci, seksom rasterete, da izdivljaju i da se isprazne i tada im neće biti do vođenja ljubavi – zapravo, lakše će doživeti orgazam sa nekim do koga im uopšte nije stalo. Ali najčešće, žene žele da od svog partnera, sa kojim vode ljubav i povezane su sa njim na sve one bitne načine koji se tiču tela, mozga i srca, dobijaju više. Više nežnosti, više pažnje, više iskazivanja ljubavi i to baš tokom vođenja ljubavi. Možda se to ne uklapa u vaš trip o seksualnosti, u ono što vas vozi dok vodite ljubav – ali tu se ne radi ni o kakvim posebnim zahtevima i naročitoj tehnici, već o odnosu. O ljubavnom odnosu, koji se prenosi na telesni ljubavni odnos. Vrlo prosto.

 

 Više koristite ruke – za milovanje

Mnogi muškarci se u seksu usredsređuju samo na erogene zone. Zaboravljaju da se seks nalazi u mozgu i da je mozak ono što treba milovati i stimulisati. To znači da vam ruke ne služe samo da bi njima uveli ženu u uzbuđenje dovoljno za penetraciju, a zatim ne služe samo da biste se na njih oslonili, ili zgrabili dojke ili kukove, ili pljeskali po zadnjici. Slobodno smete ženu da pomilujete po licu dok imate seks. Naravno da sam ironična – jer muškarcima toliko često ti pokreti prisnosti uopšte ne padaju na pamet u akciji. Za vas, nežnost kao da je odvojena od seksa. Pa, za žene nije. Kontrast koji proizvodi snaga pokreta, osećaja i doživljaja penetracije, dok joj sa nežnošću milujete lice (bez guranja prstiju u usta, vođenje ljubavi nije porno film) i gledate je u oči, može da rezultira bržim i snažnijim orgazmom, oko koga biste se inače bez efekta milovanja dugo trudili i koncentrisali, a možda bi i tada izostao.

Šapućite joj na uvo

Radi se o tome da joj dahom milujete ovo osetljivo područje i da istovremeno upućujete prave reči pravo u njen mozak (tamo je seks, setite se). Ne, ovde se ne radi o napaljivanju bezobrazlucima, nego baš suprotno, u romantičnom izražavanju strasti, koja će joj izazvati žmarce – topli dah i tople reči obraćaju se njenoj koži i obraćaju se njenom smislu za doživljaj. Nazovite je ljubavnim imenima, recite joj kako je topla i kako divno miriše i da vam ide voda na usta od nje i kako je želite jednako koliko je i volite i kako vam se dobro uklapa u zagrljaj, kao da ste stvoreni jedno za drugo i svaku reč joj dahnite u vrat i uvo, dok ruke koristite za – milovanje. Lice, potiljak, vrat, leđa, ramena, ruke, stomak – milujte kao da želite da je izvajate milovanjem.

 

Reči ljubavi prodahtane u strasti

Ljubavne izjave tokom seksa zvuče užasno seksi. One ženama potvrđuju baš ono što i same osećaju – da je seks telesna izjava ljubavi i da je najlepše na svetu voditi ljubav sa nekim koga volite i da je najbolji seks onaj u kome u strasti izražavate nežnost i izjavljujete ljubav. Nećete videti ni u jednom porniću da partneri jedno drugom govore “volim te” dok zajedno svršavaju, ali to je zato što to nisu partneri, nego glumci, a scenario po kome glume se ne obraća onima koji znaju šta je najbolji seks na svetu, nego onima koji nemaju pojma. Ali zaista, ako niste doživeli ekstazu u kojoj se gledate u oči dokle god vas intenzitet doživljaja ne prisili da zažmurite i izgubite se, dok grabite jedno drugo i dahćete reči ljubavi da biste se u toj izgubljenosti povezali i zajedno doživeli vrhunac i ako niste ovo naučili da izvodite kad god želite, onda još niste otkrili najdublje I najdragocenije što se u seksu može pronaći. Imate još mnogo da učite, a za ovu vrstu saznanja, potrebna vam je žena koju volite.

Aleksina Đorđević

izvor.http://man.wannabemagazine.com

 

Komentara
Očitavanje..