Tipovi muškaraca koji će vas naučiti kakvog ne želite pored sebe

Tipovi muškaraca od kojih učite kakve ne želite pored sebe su oni pored kojih učite i neke dobre stvari, ali obično uočavate onu jednu, zbog koje veza ne može da opstane i koju ne možete da tolerišete.

Ne želite lažljivca i prevaranta

Osećaj slomljenog srca obično iskusite pored onog ko vas je lagao i varao, a vi ste mu verovale da neće više. Uz srce slomljeno ovako brutalno, ide i povređen ponos, osećaj da ste bile naivne i glupe i rešenost da tako nešto sebi više ne dopustite. Ono dobro što proizilazi iz ovog isksutva jeste buđenje samopoštovanja – jasno vam je da vam ne treba neko ko vas ne tretira sa dužnim poštovanjem.

 Ne želite dečka samo za seks

 

Pored njega ćete možda otkriti kako je dobro biti željena i osećati se seksi, ali će taj osećaj brzo izgubiti moć da vas ispunjava, jer veza nije samo seks. Onaj ko želi da vas viđa samo u krevetu, nastoji da radi tačno to – njegovi termini za viđenje su kasno uveče, nikad ne izlazite negde da se zabavljate kao što to parovi inače rade i vreme sa njim uglavnom provodite gole. Dobar seks je sjajna stvar i vrlo je važan u vezi, ali devojka ponekad poželi da se dotera i izađe i bude tretirana kao partnerka, a ne kao seks-igračka.

 

Ne želite momka koji vas ne privlači fizički

To je onaj koji nije vaš tip. Pristojan je, šarmantan, pametan, ume da se ponaša i sa njim se osećate baš onako kako devojka treba da se oseća – jedinstveno. On vas izvodi, pažljiv je i zainteresovan za sve što ima veze sa vama, čak ni na seks ne možete da se požalite – on je dobar i predan ljubavnik. Jedino izostaje vaša emotivna reakcija. Drag vam je i prijatan, ali to nije dovoljno, prosto ne možete da se zaljubite u njega, iako želite svim srcem, jer on to zaslužuje. Od njega naučite da ne može bez hemije, odnosno, totalne fizičke privlačnosti, koja je glavni sastojak zaljubljenosti. Možete zaista voleti takvog tipa i beskrajno ga poštovati, ali ono esencijalno u vama ostaje nedotaknuto, a praznina boli i razjeda – to prosto nije moguće izdržati, a ostati pošten prema sebi i prema njemu.

Ne želite tipa koga morate da popravljate

Ali njega ćete sresti više puta u životu, jer oni kojima treba “popravka” obično imaju baš sve ono što vas vema privlači i lako se u njih zaljubite. Ali ubrzo, u svakoj takvoj vezi, otkrijete da vi nemate moć da mu pomognete da izađe na kraj sa svojim problemima i da on mora sam sebe da popravlja i da želi to da čini. Od ovakvih tipova naučite da budete veoma oprezni kad vas neko privuče na isti način kao onaj pre njega i kad u njemu prepoznate, ne čoveka, nego materijal.

 Ne želite nekoga sa kim nemate zajednička interesovanjaOn je verovatno sportista, vrlo zgodan, normalan i pristojan, pravi muškarac koji vam svojim stavom i ponašanjem prema vama imponuje. Ali on sluša pogrešnu muziku, ne voli da čita, ne interesuju ga filmovi, umetnost, filozofija. Tačnije, nemate baš mnogo o čemu da razgovarate, a to je stvarno tup osećaj. Ogroman deo vas ostaje gladan i ne možete da se povežete sa njim intelektualno i kulturološki, a ta povezanost je važna baš kao i ona telesna.

Ne želite “teškog” tipa

On je zatvoren, distanciran i ćutljiv i morate da pogađate da li je uvređen, nezainteresovan, isključen ili je “prosto takav” težak i nekomunikativan. Ili je tip koji se lako razbesni zbog svake sitnice i stalno morate da vodite računa da ga ne naljutite. Ili je mračnjak sa ciničnim i negativnim stavom prema životu, večito nezadovoljan i ogorčen. Radost nije nešto što dolazi spolja, ona obasjava osobu iznutra i čini da sve izgleda lakše i lepše – to je lekcija koju naučite pored “teških” ljudi.

izvor.http://wannabemagazine.com/

 

Komentara
Očitavanje..