Kako da znate da je sa vama samo zbog seksa?

Iako seks igra važnu ulogu u jednoj vezi, postoji mnoštvo drugih stvari koje se u njoj takođe očekuju. Pročitajte koji su to sigurni znakovi da je on sa vama u vezi isključivo zbog seksa – ukoliko se prepoznate u nekom od njih vreme je da razmislite o budućnosti vašeg odnosa.

Više troši novac nego vreme

Ukoliko on troši puno novca na vas – bilo da su to pokloni ili noćni klubovi, neka vam ovo bude znak za uzbunu. U tom slučaju, ako shvatite da on troši veću količinu novca nego vremena na vas, očigledno je da je zainteresovan za jednu stvar. Zapravo njemu je lakše da vas impresionira novcem, jer vreme ne želi da troši.

Izbegava da vas upozna sa porodicom

Kada je u pitanju upoznavanje njegovih bližnjih, uvek jedan izgovor prati drugi. Primetite li da on izbegava upoznavanje sa njegovima, ozbiljno se zapitajte kuda vaša veza vodi (odnosno na šta se svodi). Vrlo je moguće da će često izbegavati temu porodice, ako je sa vama samo zbog seksa.

Pokušava da vas napije

Kad god izađete sa njim shvatite da se vrlo lako napijete? Ako baš svaki put kada izađete u restoran ili klub on insistira na obrtanju tura, zapitajte se kako se takvo veče završava. Obično tako što vam on pomogne da odete kući… kod njega.

Beži od obaveza

Nikada niste ni čuli da je spomenuo reč brak, a kamoli govorio o budućnosti vaše veze. Nalazi izgovore, menja teme, jednostavno ne želi da učestvuje u takvoj vrsti razgovora. A za seks je uvek tu? Jasno vam je kakva je ovo vrsta veze.

Javlja vam se samo noću

Još jedan dokaz da je sa vama samo zbog seksa je ako vam se javlja samo noću. Obično je to vreme kada neko poželi seks. Tada vas zove, šalje poruke – u očaju insistira čak i na telefonskom seksu. Jasno vam je da niste u vezi, zar ne?

izvor:superzena.net

Komentara
Očitavanje..