Lekcije o muškom telu koje morate da znate

Postoje male tajne koje mogu i te kako da začine akciju u krevetu. Ovo su one najvažnije koje ne smete da propustite

Naravno, u seksu treba da vam bude najvažnije sopstveno zadovoljstvo, nemojte to da zaboravite. Ali, posle toga treba se posvetiti i njemu. Isplati se, jer će vam sigurno višestruko vratiti.

Mesto koje ne smete da ignorišete

A žene to uporno rade. To je onaj mali deo između njegovih testisa i anusa, koji je osetljiv koliko i njegov penis, a funkcioniše po principu veći broj pritisaka, više užitka. Isprobajte to tokom misionarske poze ili oralnog seksa.

Njemu treba vaša potvrda

Žensko telo ne otkriva koliko je žena napaljena, ali njeno lice priča sasvim drugu priču i oni to znaju. Muškarci će se često zagledati u vaše lice tokom seksa, kako bi dobili odgovor da li treba da menjaju taktiku. Dobra vest je što se nakon kontakta očima, povećava uzbuđenje.

Neobična erogena zona

Dakle, ne radi se o njegovim usnama, vratu ili ušima, već o njegovom nosu, verovali ili ne. Dovoljno je ljubljenje ili nežno grickanje vrha, jer je ovo tkivo bogato krvnim sudovima i nervnim završecima pa odlično reaguje na stimulaciju. Pratite prstom liniju od njegovog nosa do stomačnih mišića i nazad. To je jednostavna igra koja će probuditi celo njegovo telo.

Ne zapostavljajte bradavice

Slično kao i kod žena, stimulacija bradavica i kod muškaraca može povećati njihovo uzbuđenje. Preuzmite stvar u svoje ruke. Pređite preko njih vrhovima prstiju ili jezikom. Svaki put kad ih stisnete, njegovi nervi su u stanju visoke pripravnosti, što mu pruža prijatan osećaj.

izvor:telegraf.rs

Komentara
Očitavanje..