KAKVO DVORIŠTE! DA LI JE OVO DELO BAŠTOVANA IZ FILMA?!

Priznaćete da je muškom, a pogotovo ženskom polu na pomen baštovanstva, iznad glave stvoren oblačić, a u njemu klasičan prizor iz svetskih filmova.


Zgodni mladi baštovan, bez majice, koji svoj posao završi u roku od dva minuta. Većina bi u ovom momentu prokomentarisala kako život nije film, a svi bismo za holivudsko uređeno dvorište uskočili u isti.

Foto: PROMO

Da bi jedno dvorište bilo uređeno, mnogo osoba treba da završi fakultet, dobije momenat inspiracije, sasluša klijenta, pomalo mu “pročita misli” i napravi raj.

FOTO: PROMO

Savremeno uređenje dvorišta ili bašte, treba biti funkcionalno. Shodno tome, kako biste uživali u raju za koji ste izdvojili manju ili veću svotu novca, ne zaboravite da razmišljate o funkcionalnosti.

FOTO: PROMO
FOTO: PROMO

Povežite i izaberite ukus i sklad, a projektovanje dvorišta i izvođenje radova prepustite profesionalcima. Vi ste ti koji u uređenom dvorištu nastavljaju svoj miran porodični život.

Baš iz tog razloga, postoji renomirani beogradski tim, koji stvara sve što poželite. Profesionalci koje nazivamo pejzažne arhitekte, imaće lakši ili teži zadatak, ali projektovanje dvorišta biće kao sa naslovnice.

FOTO: PROMO

Renomirana event firma “Provansa Dekor Centar” od nedavno može ponosno predstaviti svoje novo “čedo” – Green Centar. Postoje različiti stilovi, a zajedno sa našim profesionalcima, kojima poverite ovaj posao, ispratite estetske komponente.Uspešno projektovanje zelenih površina, kao i projektovanje dvorišta obezbedjuje trajno rešenje za uređeno dvorište.

FOTO: PROMO

Održivo baštovanstvo, s’obzirom na klimatske promene koje su promenile dosta toga, nije amaterski posao. Mnogi će se diviti Vašem dvorištu, ali tu nije kraj. Da bi Vaš raj svakoga, svakodnevno, ostavljao bez daha i da uz jutarnju kafu ne biste primetili osušen deo travnjaka, nikada niklu biljku ili pak osušenu biljku, Provansa Dekor Centar, savetuje koje to sadnice uspevaju na našim prostorima i koji su to ispitani sadni materijali neophodni za uređenje dvorišta i uređenje zelenih površina.

Posetite nas na nasim lokacijama i uputite se u spektar naših usluga – kratko je dodao Slaviša Šarenac, direktor event firme, Provansa Dekor.

FOTO: PROMO
Foto PROMO
Izvor/Autor Marija Erić
Komentara
Očitavanje..